Forté Pharma Expert Haar Shampoo 200 ml

€ 12,95
€ 9,84
(€ 4,92 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 3,11)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Forté Pharma Expert Haar Shampoo

Forté Pharma Expert Haar Shampoo bevat plantaardige extracten die de productie van 5-α-reductase (Serenoa Serrulata en Prunus africana) afremmen en zo de haaruitval verminderen en de dichtheid van het haar verbeteren, evenals een extract van Gingko Biloba, dat de microcirculatie bevordert.
De toevoeging van isoflavonen vervolledigt de werking. Vitamine B5 doet het haar weer groeien en vitamine B8 bevordert de aanmaak van keratine.

Indicatie

Forté Pharma Expert Haar Shampoo helpt de haaruitval beter te controleren, de haargroei te stimuleren en de structuur van het haar te versterken.

Gebruik van Forté Pharma Expert Haar Shampoo

Breng de shampoo aan op natte haren en masseer zacht. Afspoelen en herhalen. Laat de shampoo enkele minuten inwerken alvorens overvloedig te spoelen. Minstens 2 tot 3-maal per week aanbrengen.

Waarschuwing

Vermijd het contact met de ogen.
Forté Pharma Expert Haar Shampoo 200 ml
€ 12,95
€ 9,84
(€ 4,92 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Forté pharma expert haar shampoo

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Heb deze gekozen omwille van de ingrediënten.Mijn haar voelt zacht aan na het wassen. Nog even afwachten of het ook iets gaat doen aan mijn haaruitval. Neem ook voedingssupplementen.

Forté Pharma Expert Haar Shampoo kopen

Je kan Forté Pharma Expert Haar Shampoo van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Shampoo
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Shampoo