€ 27,00
€ 20,25
Bespaar 25% (€ 6,75)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Expert Bruinen Duopack

Expert Bruinen werkt van binnenuit om
 • het bruinen te stimuleren: Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normale huid
 • de huid jeugdig te houden: Mangaan, selenium en de vitamines C en E helpen om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress

Bewezen doeltreffendheid:
82% van de gebruiksters is tevreden*

*Onderzoek BE-84/2007 uitgevoerd op 60 vrouwen gedurende 56 dagen

Indicatie

Expert Bruinen werkt van binnenuit en helpt zo het bruinen te sublimeren en te verlengen.

Gebruik van Forté Pharma Expert Bruinen Duopack

Neem 1 tablet in per dag met een glas water, bij voorkeur tijdens een maaltijd.
2 weken vóór blootstelling aan de zon, tijdens en erna.

Opgelet: Expert Bruinen is geen vervanging voor een aangepaste zonnecrème voor uw huidtype.

Ingrediënten Forté Pharma Expert Bruinen Duopack

INGREDIËNTEN (mg per dagelijkse dosis): vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C (L-ascorbinezuur), betacaroteen 10%, micro-ingekapselde palmolie getitreerd in carotenoïden in poeder (Elaeis guinensis) (31), L-tyrosine (30), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), vitamine E (DL-alpha-tocopherol acetaat), glansmiddelen (drager: soja) (E464, ethanol, voedingskleurstoffen (E172, E171), E555, E904, E1200, E414, E553b, E1201, E472a), lycopeen 10% (drager : soja), olie van camelinapoeder (Camelina sativa) (20), micro-ingekapselde olie van teunisbloem-poeder (Oenothera biennis) (20), vitamine B3 (nicotinamide), mangaansulfaat, luteïne extract van Tagetes erecta (0,5), co-enzym Q10 (3), natriumseleniet.

Waarschuwing

Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog en koel bewaren. Bevat geen ggo's.
€ 27,00
€ 20,25

Laatste reviews en ervaringen met Forté pharma expert bruinen duopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voedingssupplement enkele weken voor de start van de zomer om mijn huid beter te beschermen tegen de invloeden van de Uv-stralen en ik voel dat mijn huid weerbaarder geworden is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ik heb zonallergie, heb een spuit bij de dr gehaald en deze tabletten. Ik kan nu in de zon komen, wel altijd een zonnecrème gebruiken en heb tot nu toe nog geen jeuk of uitslag gehad. En de tabletten zijn niet te groot
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voici 1 plaquette et demi prise et aucune amélioration de bronzage. Je verrai après mon retour de vacances mais je doute. Au pire j'aurai pris des vitamines.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben tevreden van het producten ... ik had een allergie aan zon en met dat is volledide gedaan ... tussen tijd neem ik het al 4 maanden ... en mij kleur huid is ook veranderen ... echt blij mee ... een aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elk jaar probeer ik andere capsules en deze bevallen prima. Zitten compact verpakt en zijn niet te groot. Aangekocht voor een goede actieprijs. Ik zou er opnieuw aankopen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem ze pas mee sinds ik terugkwam van vakantie, dus ik kan niet oordelen over de voorbereiding op de bruining, maar wat betreft de verlenging van de bruining, het is 1 maand geleden dat ik terugkwam en ik heb mijn bruining bijna niet verloren. Volgend jaar zal ik de kuur correct uitvoeren voor, tijdens en na.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een veilig gevoel bij het zonnen, je weet dat je huid is voorbereid op de zon, enkele weken op voorhand en tijdens en na het zonnebaden. Weliswaar gebruik ik nog zeker spf 30 zonnecreme
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tebletten neem ik ieder jaar vanaf einde april tot zeker september , ik heb een niet zo vlug bruinende huid maar met deze tabletten zie ik toch een mooi resultaat.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het elk jaar om mijn huid voor te bereiden op de zon, blij met het effectieve product en het helpt me om te voorkomen dat ik te veel allergieproblemen heb in verband met de eerste zon.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een beetje vroeg om te reageren omdat er een vertraging is voordat ik de zelfbruinende effecten merk. In ieder geval lijkt dit product alle essentiële ingrediënten te bevatten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al 2 weken aan t nemen ter voorbereiding van vakantie naar de zon. Pillen zijn aan de grote kant en zeker niet innemen op een lege maag. Huid is nu reeds een beetje meer getint.

Forté Pharma Expert Bruinen Duopack kopen

Je kan Forté Pharma Expert Bruinen Duopack van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen