Forté Pharma Energie Power Adulte 30 bruistabletten

Forté Pharma  
nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 12,00
€ 7,32
Bespaar 39% (€ 4,68)
Promotie -39% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van Forté Pharma Energie Power Adulte

Energie Power Adulte beschikbaar in tabletten om in te slikken of bruistabletten. Energie Power Adulte is rijk aan magnesium. Het is een multivitaminecomplex met 12 vitaminen + 11 mineralen en oligo-elementen.

Energie Power Adulte wordt aanbevolen aan vrouwen en mannen van 15 tot 50 jaar die lichamelijk of geestelijk vermoeid zijn, overspannen, gestrest, prikkelbaar en/of een onevenwichtige voeding hebben. De oorzaak van deze stoornissen zijn soms tekorten aan essentiële voedingsstoffen: vitaminen, mineralen en oligo-elementen. Deze tekorten worden veroorzaakt door onze moderne levensstijl: stress, vervuiling, tabak, alcohol, snelle maaltijden. Ze leiden soms tot een verstoord fysiologisch evenwicht op 3 vlakken: lichamelijk/zenuwen, oxidatie en spijsvertering.

Indicatie

Energie Power Adulte werd speciaal ontwikkeld om u te helpen om:
- uw energie en conditie in uw dagelijks leven terug te vinden;
- spanningen en zenuwachtigheid te verminderen;
- voedingstekorten te verminderen;
- uw lichaam te beschermen tegen oxidatie;
- toxines te verwijderen.
Energie Power Adulte: 12 vitaminen en 11 essentiële mineralen voor een stralend leven. De formule van Energie Power Adulte is rijk aan magnesium en biedt de perfecte oplossing voor stress. Ze verzekert een goede werking van de spier- en zenuwcellen. De tabletten om in te slikken zijn aanbevolen voor wie gevoelig is voor bepaalde mineralen (ijzer, koper, zink).

Gebruik van Forté Pharma Energie Power Adulte

  • Neem 's ochtends één tablet met een glas water.
  • Kuur van 30 maanden, herhalen indien nodig.
De tabletten om in te slikken zijn aanbevolen voor wie gevoelig is voor bepaalde mineralen (ijzer, koper, zink).

Ingrediënten Forté Pharma Energie Power Adulte

Vitaminen A, D, E, C, vitaminen van de B-groep (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12), calcium, fosfor, ijzer, koper, zink, kalium, mangaan, selenium, molybdeen, chroom, magnesium, cichorei.

Waarschuwing

Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar wordt afgeraden dit product te nemen zonder een dokter te raadplegen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Aarzel niet om uw apotheker om raad te vragen. Koel en droog bewaren. Zonder gluten, zonder ggo’s en zonder gelatine. Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 12,00
€ 7,32

Forté Pharma Energie Power Adulte kopen

Je kan Forté Pharma Energie Power Adulte van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE