Forté Pharma Energie Power Adulte 30 tabletten

€ 12,00
€ 7,32
Bespaar 39% (€ 4,68)
Promotie -39% korting geldig t.e.m. 31/03/2019

Omschrijving van Forté Pharma Energie Power Adulte

Energie Power Adulte is een multivitaminecomplex (12 vitaminen + 9 mineralen en oligo-elementen) ontwikkeld om u te helpen het verstoorde biologische evenwicht veroorzaakt door de moderne levensstijl tegen te gaan (stress, vervuiling, onevenwichtige maaltijden…).

Indicatie

Energie Power Adulte is een multivitaminecomplex (12 vitaminen + 9 mineralen en oligo-elementen). Speciaal voor volwassenen.

Gebruik van Forté Pharma Energie Power Adulte

Neem 's ochtends één tablet met een glas water. 
Kuur van 28 dagen, herhalen indien nodig.

Ingrediënten Forté Pharma Energie Power Adulte

Een multivitaminecomplex (12 vitaminen en 11 mineralen en oligo-elementen) rijk aan magnesium brengt de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor ieders energiebehoud.

Waarschuwing

Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar wordt afgeraden dit product te nemen zonder een dokter te raadplegen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Aarzel niet om uw apotheker om raad te vragen.

Bewaren in de hermetisch gesloten verpakking bij minder dan 25°C en op afstand van vochtigheidsbronnen. Zonder gluten, zonder GGO's, zonder gelatine. Zonder ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 12,00
€ 7,32

Forté Pharma Energie Power Adulte kopen

Je kan Forté Pharma Energie Power Adulte van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Energie of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen