€ 4,69
€ 3,75
(€ 5,00 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 0,94)

Omschrijving van Fluoride

Tandpasta met minerale zouten en actieve plantenextracten.

Dag na dag vormen de voedselresten tandplaque. De opeenhoping van tandplaque kan tandvleesproblemen veroorzaken en zelfs leiden tot tandverlies.

Dankzij een unieke sterke concentratie van minerale zouten en 5 actieve plantenextracten bestrijdt en neutraliseert Paradontax de bacteriën die de tanden aanvallen en tandvleesirritatie veroorzaken.

Gebruik van Fluoride

2 x per dag

Ingrediënten Fluoride

Bevat natriumfluoride (1400 ppm).

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar.

€ 4,69
€ 3,75
(€ 5,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Fluoride

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  in het begin een speciale zoute smaak, maar na een week wil je echt niets anders meer, tanden voelen veel gladder aan, en frisse mond ! gebruik dit al jaren !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht omdat ik de laatste tijd een beetje last had van tandvleesproblemen. Deze tandpaste dient net voor gezond tandvlees en helpt ook effectief. Enkel de smaak vind ik niet zo goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeergoed product, alleen spijtig dat ik in dezelfde week van mijn bestelling, dit zelfde product in een andere winkel ongeveer een halve euro goedkoper zag staan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk vind ik dit een zeer goede tandpasta. Het is wel even wennen aan de smaak. Het smaakt wat zouterig. Maar de tanden voelen wel zeer glad aan. En een goede hygiëne aan de tanden vind ik ook zeer belangrijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed smakende tandpasta! Geeft een goed gepoetst gevoel en een frisse mond. Zou het zeker aanraden aan iedereen, natuurlijk, tandpasta is iets persoonlijk hé!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima tandpasta. Het smaakt in het begin wel raar, naar zout of soda, maar het went snel. Ook heel effectief bij aften; Na enkele dagen al duidelijk resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  If you like to have some fresh feeling after tooth brushing I would recommend any product of parodontax but if you have sensitive gums or any gum problem, I think in general all the products of parodontax (including the sensitive lines) are just a little too strong in my opinion..
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  een hele fijne tandpasta die absolute verbetering laat zien wanneer je gevoelig of ontstoken tandvlees hebt. Zuinig in gebruik en een aangename smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt tegen aften naar mijn mening, wat sommige tandpasta's niet doe. De smaak is in het begin slecht maar went zeer snel. Snelle levering. Zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is even wennen aan de smaak...maar eens die smaak gewoon kies je steeds weer voor Paradontax! Het IS een uitstekende tandpasta !Wij geven een voorkeur aan de combinatie met "echinacea". Een aanrader!

Fluoride kopen

Je kan Fluoride van het merk Parodontax, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Parodontax Gel/Pasta of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees