€ 4,69
€ 3,75
(€ 5,00 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 0,94)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Parodontax Fluor Tandpasta

Het is klinisch bewezen dat het gebruik van parodontax® voor het dagelijks poetsen van uw tanden tandvleesproblemen kan voorkomen.
 
Parodontax® tandpasta gebruikt malkronTM, een formuleringstechnologie op basis van een hoge dosering extra-fijn natriumbicarbonaat die meer plaque* verwijdert. De effectiviteit ervan bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen is klinisch bewezen.
 
* een traditionele tandpasta zonder natriumbicarbonaat.
 
Het dagelijkse gebruik van parodontax® Extra Fresh samengevat:
 • Elimineert tandplak effectief.
 • Verstevigt je tandvlees en helpt het gezond te houden.
 • Versterkt je tanden.
 • Bevat 1400 ppm fluoride en beschermt zo het glazuur.

Indicatie

Tandpasta om tandvleesproblemen te voorkomen.

Gebruik van Parodontax Fluor Tandpasta

Poets je tanden 2 x per dag

Ingrediënten Parodontax Fluor Tandpasta

Bevat natriumfluoride (1400 ppm).

Waarschuwing

Raadpleeg uw tandarts in geval van langdurige of permanente tandvleesaandoeningen.
Niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar.

Parodontax Fluor Tandpasta 75 ml
€ 4,69
€ 3,75
(€ 5,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Parodontax fluor tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste prijs voor de tandpasta die me het beste helpt om bloedend tandvlees te doen stoppen en ook zo te houden, de ietwat speciale smaak wordt je snel gewend en , je hoeft mond nadien niet te spoelen, teveel spuw je gewoon uit na beëindiging potsbeurt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tandarts raadde me aan één maal parodontax te gebruiken en de andere keer sensodyne of Oral B...Parodontax is geod voor tandvlees en minder tandplak nà gebruik.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  goede tandpasta die het tandvlees snel minder laten bloeden. Wel zeer zout van smaak, dat is wel wennen. Ik verkies zendium sensitive omwille van zeer neutrale smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja, dat is goed.geen klagen van deze product.zou het nog een keer pakken.heb gevoelige tandvlees en deze product helpt hier tegen.zal het zeker aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  in het begin een speciale zoute smaak, maar na een week wil je echt niets anders meer, tanden voelen veel gladder aan, en frisse mond ! gebruik dit al jaren !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht omdat ik de laatste tijd een beetje last had van tandvleesproblemen. Deze tandpaste dient net voor gezond tandvlees en helpt ook effectief. Enkel de smaak vind ik niet zo goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeergoed product, alleen spijtig dat ik in dezelfde week van mijn bestelling, dit zelfde product in een andere winkel ongeveer een halve euro goedkoper zag staan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk vind ik dit een zeer goede tandpasta. Het is wel even wennen aan de smaak. Het smaakt wat zouterig. Maar de tanden voelen wel zeer glad aan. En een goede hygiëne aan de tanden vind ik ook zeer belangrijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed smakende tandpasta! Geeft een goed gepoetst gevoel en een frisse mond. Zou het zeker aanraden aan iedereen, natuurlijk, tandpasta is iets persoonlijk hé!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima tandpasta. Het smaakt in het begin wel raar, naar zout of soda, maar het went snel. Ook heel effectief bij aften; Na enkele dagen al duidelijk resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  If you like to have some fresh feeling after tooth brushing I would recommend any product of parodontax but if you have sensitive gums or any gum problem, I think in general all the products of parodontax (including the sensitive lines) are just a little too strong in my opinion..
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  een hele fijne tandpasta die absolute verbetering laat zien wanneer je gevoelig of ontstoken tandvlees hebt. Zuinig in gebruik en een aangename smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt tegen aften naar mijn mening, wat sommige tandpasta's niet doe. De smaak is in het begin slecht maar went zeer snel. Snelle levering. Zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is even wennen aan de smaak...maar eens die smaak gewoon kies je steeds weer voor Paradontax! Het IS een uitstekende tandpasta !Wij geven een voorkeur aan de combinatie met "echinacea". Een aanrader!

Parodontax Fluor Tandpasta kopen

Je kan Parodontax Fluor Tandpasta van het merk Parodontax, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Parodontax Gel/Pasta of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees