Flexadin Advanced Veterinair 60 kauwtabletten

€ 65,79
€ 58,55
Bespaar 11% (€ 7,24)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flexadin Advanced Veterinair

Flexadin Advanced ondersteunt de gewrichten van uw hond bij artrose. 
 
Flexadin Advanced bevat:
 
Ongedenatureerd collageen type II: zorgt voor een betere beweeglijkheid van de gewrichten 
Omega 3-vetzuren: essentiële vetzuren die de gezondheid van de gewrichten verbeteren
Vitamine E: een antioxidant dat bijdraagt aan gezond kraakbeen

Indicatie

Het is belangrijk om gedurende een lange periode de gewrichten van uw hond te ondersteunen om de beste resultaten te verkrijgen.
U kan Flexadin Advanced toevoegen aan de voeding of het als beloning aan uw hond geven. 
 
Dagelijks 1 brokje, ongeacht het gewicht van uw hond.
Flexadin Advanced Veterinair 60 kauwtabletten
€ 65,79
€ 58,55

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin advanced veterinair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze labrador van 11 jaar neemt dit al 2 jaar en het helpt echt goed, en het gaat als een snoepje naar binnen, dankzij dit produkt is wandelen en zwemmen weer een plezier !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig en zeker en vast nuttig als je suiker niet iedere dag hetzelfde is, door iedere ochtend te prikken weet je hoe je de dag mag laten verlopen dus met meer of minder suiker, fruit enz...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn hond is een zwitserse scheper en is hier zeker beter van geworden en dit ras is daar zeer gevoelig aan.Na maanden zien we duidelijk een beterschap
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dit produkt ter ondersteuning van de gewrichten van mijn hond. Kocht het eerst bij mijn dierenarts, tot ik Farmaline ontdekte. In promotie was dit produkt 12 euro beterkoop !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond moet deze kauwtabletten slikken vanwege zijn achterpoten. Na een week of twee dagelijks 1 tablet had hij al merkbaar minder last. Hij zal ze wel verder moeten blijven innemen. Eindelijk een pil die geen moeite kost om te laten slikken! De hond vind de kauwtabletten lekker en komt er zelf om vragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu goed resultaat.Jake kan weer hollen en stapt goed mee op wandelingen Hij is 11 bijna.Dora is ook veel actiever en is bijna 9.Ik ben tevreden echt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn oude hond heeft artrose aan de elleboog. 2 maanden terug kon hij nog amper lopen. Sinds hij flexadin neemt kan hij terug een wandeling van 1 uur aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering , en het helpt zeer goed bij onze hond En het is voordeliger dan bij de dierenarts Onze hond Mechelse herder mankte soms doch met verschillende onderzoeken niets gevonden tot de dierenarts dit product gaf , heeft wel even geduurd voor het echt werkt maar ze heeft nu geen last meer wij blijven het geven één per dag en ze lust het graag ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten worden goed voorgesteld op jullie site,de levering gebeurt heel snel,indien niemand thuis wordt deze afgeleverd in een winkel die in de buurt gevestigd is wat zeker ook een pluspunt is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef Flo , mijn Berner Sennen , nu reeds zes maanden Flexadyn. Advanced 1 per dag en het verschil is positief merkbaar . Hele vlotte levering via Farmaline en scherpe prijs . Een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mij zwarte labrador van 10 jaar voelt zich met deze flexadin een 6 jarige spring in het veld Hij loopt soepeler en het heeft hem energie om de gezellige buitenwandelingen mee te maken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor honden met artrose. Door dit product dagelijks te geven kan onze hond nog steeds trappen lopen. Het product is zeer mild voor de maag. De honden vinden het ook lekker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte bestelling, levertermijn 2 dagen later dan aangegeven. Van het product zelf, Flexadin Advanced, zijn wij heel tevreden. Dierenarts had het ons aangeraden, en vanaf dat we dit geven als onderhoudsbehandeling heeft onze hond geen opstoot meer gehad, hij heeft aanzienlijk minder last.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kauwtabletten zijn niet te groot en lijken op een snoepje waardoor ze vlot mee opgegeten worden. Mijn hond is weer actiever en speelser. Wandelen en lopen gaan een stuk vlotter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden van dit product,sinds mijn franse bulldog het gebruikt op aan raden van dierenarts voor zijn rug hernia wandelen we samen terug een uurtje per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De hond vindt dit heel smakelijke brokken, we hopen dat zij minder last krijgt van de artrose in 1 elleboog. Het is nog te vroeg dag om te kunnen zeggen of dit middel helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn sheltie dit supplementje neemt is ze een ander hondje geworden, ze kan terug normaal stappen, enkele meters lopen, ze geniet terug van de wandelingetjes die we maken. Dit neemt ze nu al meer dan 1 jaar en wil er zeker niet mee stoppen, Dank je FLEXADIN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, vooral voor honden met arthrose. Effectief. Mijn hond staat vlotter recht wanneer hij even neergelegen heeft. Hij neemt het goed aan, alsof het een lekker snoepje is. Wel vrij duur, spijtig, maar zolang het werkt....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een dagelijks snoepje voor onze 15-jarige golden retriever...alhoewel zeer kieskeurig op zijn leeftijd smaakt een flexadin advanced veterinair altijd opnieuw
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Afgaand op wat de advertentie beloofd zou het een goede bescherming bieden tegen artrose ,maar vermits ik enkel een paar dagen bezig ben met de toediening ,kan ik moeilijk nu al een oordeel vellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product correct en snel geleverd. Hoewel ermeerdere producten bestelt waren.. Wel een beetje jammer dat jullienogallaat bemerkten dit niet in voorraad te hebben.Desalnietemin ben ik tevreden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed voedingssupplement voor onze retriever. Hij is veel minder stijf in de heupen en dat uit zich in een veel grotere beweeglijkheid. Voordeel van farmaline dat er een zeer snelle levering is en telkens aan een voordelige prijs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze shelty van 16 jaar heeft sinsd lang zeer erge artrose in de voorpoten. Sinds gebruik van flexadin advanced is er een zeer grote verbetering. Hij loopt veel soepeler.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons hondje kon niet meer op de zetel springen door zijn pijnlijke gewrichten. Na een maand zagen we al wat beterschap en na twee maand kon hij terug overal opspringen. Dus echt een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering was zoals het vermeld stond, na een paardagen kan ik het afhalen in de Kialapunt. Vanaf ik Flexadin Advanced Veterinair aan mijn hond heb beginnen te geven ben, heeft hij minder last van zijn Artrose. Zijn baas is blij in zijn plaats dat hij zoveel niet meer mankt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Krijgt mijn hond na een knieoperatie, in de hoop dat er geen of minder artrose optreedt. Ik kan niet in het gewricht kijken of het helpt, maar ze doet het er goed op. Prijs hier bij Farmaline lag ver onder die via de dierenarts.

Flexadin Advanced Veterinair kopen

Je kan Flexadin Advanced Veterinair van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flexadin of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten