€ 45,90
€ 41,31
(€ 137,70 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 4,59)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Filorga Hydra Hyal Intensief Hydraterend Concentraat

Hyaluronzuur is een belangrijk onderdeel van de opperhuid (epidermis) en de lederhuid (dermis). Het brengt vocht in de huid en zorgt dat ze haar elasticiteit, stevigheid en volume behoudt. Het is de enige molecuul die 1000 maal zijn gewicht in water kan opnemen.
 
Daarnaast zorgt een hoog hyaluronzuurgehalte in de intercellulaire ruimte van de opperhuid voor regeneratie van de desmosomen en de waterdichte verbindingen, die nodig zijn om de keratinocyten te reorganiseren. Hyaluronzuur is dus niet alleen een uitzonderlijk goede vochtinbrenger; het stimuleert bovendien celregeneratie, elasticiteit, stevigheid en volume en zorgt dat de huid gaat stralen.
 
GELEIDELIJKE VERSLECHTERING
Vanaf het twintigste levensjaar vermindert het gehalte aan endogeen hyaluronzuur elke tien jaar met 6%. De aanmaak van hyaluronzuur vertraagt naarmate we ouder worden en ook de kwaliteit verslechtert: de ketens worden korter en de moleculen kunnen minder water vasthouden. Dit betekent dat naarmate we ouder worden:
1- de huid geleidelijk steeds verder uitdroogt
2- de teint minder gaat stralen en minder transparant wordt
3- de huid minder vol wordt, waardoor de gelaatstrekken steeds diepere lijnen gaan vertonen
 
BEHANDELING MET INJECTIES: EEN IDEALE OPLOSSING
Plaatselijke injecties kunnen een ideale oplossing vormen om het hyaluronzuurgehalte van de huid te verhogen:
/ In de opperhuid voor intense hydratatie, om het onderliggende huidweefsel gladder te maken en oppervlakkige lijntjes te elimineren.
/ In de lederhuid om de huid meer volume en stevigheid te geven en diepe lijnen glad te strijken.

FILORGA is al 35 jaar specialist op het gebied van huidverzorging. Dankzij haar geavanceerde assortiment van op hyaluronzuur gebaseerde fillers kunnen professionals gerichte behandelingen op maat bieden: ART FILLER Volume®, ART FILLER Fine Lines®, ART FILLER Universal® en ART FILLER Lips®.

PATCH-ACHTIGE TEXTUUR
De farmaceutische formulering van dit pure, neutrale serum lijkt op die van hyaluronzuur. Daarom kan het product worden gebruikt op alle huidtypes, van zeer droog tot zeer vet. Het is specifiek geformuleerd voor het tegengaan van een vermoeide, doffe teint en ingevallen gelaatstrekken. Het product is bedoeld voor vrouwen van 25 jaar en ouder en kan alleen of onder een crème worden gebruikt voor een nog comfortabeler gevoel.
* Meer dan tienmaal het hyaluronzuurgehalte van de producten in het assortiment MÉDI-COSMÉTIQUE® van FILORGA.

Indicatie

Het gelijktijdige gebruik van vier verschillende hyaluronzuren en 2 endogene hyaluronzuurboosters in een formule die de huid laat stralen, zorgt voor ongekende resultaten. De huid is gehydrateerd, stevig en glad en ziet er stralend uit. Het effect is zichtbaar binnen enkele uren en houdt dagen aan.

Gebruik van Filorga Hydra Hyal Intensief Hydraterend Concentraat

Breng het serum dagelijks aan op een gereinigde huid en volg op met een gepaste dag- of nachtverzorging voor een diepgaande hydratatie en verheldering van de huid 24h lang.

Ingrediënten Filorga Hydra Hyal Intensief Hydraterend Concentraat

AQUA (WATER), GLYCERETH-26, PENTYLENE GLYCOL, PGG-26-BUTETH-26, PHENOXYETHANL, PEG-40 HYDRAGENATED CASTER OIL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, TREHALOSE, UREA, OPHIPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, BUTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOLYMETHANE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PARFUM, SERINE, ALPINIA GALANGA EXTRACT, ETHYLHEXYL SALICYLATE, SUCROSE PALMITATE, ALGIN, CAPRYLYLGLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PHENETHYL ALCOHOL, PULLALAN, GLYCERYL LINOLEATE, SODIUM CARRAGEENAN, SWEET ALMOND OIL, SODIUM CHLORIDE ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, POTASSIUM PHOSPHATE, GLUCOSE, SEA SALT, POTASSIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, GLYTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, SODIUM ACETATE, ASORBIC ACID, TOCOPHEROL, LYSINE HCL, ARGININE, ALANINE, HISTIDINE, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TRYOSINE, , GLYCINE, POLYSORBATE 80 DEOXYADENOSINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, DEOXYCYTIDINE, DEOXYGUANOSINE, DEOXYTHYMIDINE, GLYTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE, GLYTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, PROLINE AMINOBUTRIC ACID, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLYCOASMINE, COENZYM A, GLYCURONOLACTONE, SODIUM GLYCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, DISODIUM FLAVINE, ADENINE DINUCLEOTIDE, SODIUM URIDINE TRIPHOSPHATE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, METHYL DEOXYCYTIDINE, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXAL 5 PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, CALCIUM PANTHOTHENATE, FOLIC ACID, RIBOFLAVIN, TOCOPHERYL PHOSPHATE.
Filorga Hydra Hyal Intensief Hydraterend Concentraat 30 ml
€ 45,90
€ 41,31
(€ 137,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Filorga hydra hyal intensief hydraterend concentraat

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben wel tevreden over Filorga Hydra Hyal verschillende keren gebruikt afgewisseld met andere producten van Filorga. Filorga Hydra Hyal geeft een fijn gevoel op het gezicht en het is niet vettig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vernieuwd het gezicht en maakt het voller. Direct een jeugdige uitstraling. Een frisson textuur heel aangenaam in gebruik. Een heel handig flesje.

Filorga Hydra Hyal Intensief Hydraterend Concentraat kopen

Je kan Filorga Hydra Hyal Intensief Hydraterend Concentraat van het merk Filorga, geproduceerd door FILORGA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Hydratatie