Fibion 320 g poeder

€ 17,95
€ 13,82
(€ 43,19 / kg)
Bespaar 23% (€ 4,13)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fibion

Fibion is een drank op basis van sojavezels; zijn nieuwe formule, met nog meer vezels (96%), bevordert de intestinale transit en is eveneens geschikt voor mensen die aan lactose intolerantie lijden.

Gebruik van Fibion

Eén soeplepel Fibion wordt vermengd met een half glas fruitsap of melk. Twee minuten laten rusten, nog even omroeren en uitdrinken.

Fibion wordt bij voorkeur ingenomen voor de maaltijden.
2 tot 3 maal per dag gedurende de eerste dagen van de kuur. Vervolgens volstaat één enkele inname per dag.

Fibion 320 g poeder
€ 17,95
€ 13,82
(€ 43,19 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Fibion

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product. mijn darmfunctie is enorm verbeterd en ik voel mij daardoor ook veel rustiger. Ik zou het iedereen aanraden wanneer men geen goede darmfunctie heeft.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Had dit product vroeger al eens gebruikt en was toen tevreden. Het werkt uitstekend maar moet wel 2 maal per dag een portie nemen. Geen buikkrampen....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fibion is een zeer goed produkt. Dagelijks twee à drie maal gebruiken. Dit in een glas water, een grote soeplepel, omroeren, twee minuten laten bezinken en vervolgens opdrinken. Dit helpt bij constipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, het helpt heel goed bij prikkelbaar darmsyndroom. Mijn dochter gebruikt dit nu een maand of 7 en haar klachten zijn echt verminderd hierdoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fibion opgelost in fruitsap werkt goed en is een uitstekend middel dat de natuurlijke darmfunctie bevordert. Ik neem het dagelijks 's morgens in met zeer goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fibion gebruik ik al zeker tien jaar en ben zeker zeer tevreden over de voordeel er van voor de werking op de darmen . Een goede verpakking telt ook mee , ik kan alleen positief oordelen een min punt misschien is de prijs die vind ik wat aan de dure kant .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De soyavezels van Fibion is mij voorgeschreven door mijn specialist om mijn darmflora te houden en daarom neem ik alle dagen 1 à 2 lepels Fibionvezels reeds enkele jaren met sucses
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een natuurlijk middel voor vlotte stoelgang ben er super content mee, elke morgen een lepeltje in fruitsap. Eindelijk ben ik ven de aambeien af die al jaren mij leven tot een hel maakte
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  smaakt lekker, aangenaam, lost niet in alle fruitsappen goed op, ruikt ook lekker, wekt bij openen zeker geen afkerig gevoel op, in combinatie met andere producten, goede werking voor de darmen,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fibion poeder is heel efficiënt omdat het met een natuurlijk product de darmwerking bevordert. Het is een aangename drank als je het vermengt met pompelmoessap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Very good product,excellent service and quick delivery, especially as the product was sent from Belgium to the UK. I will certainly use Farmaline again.

Fibion kopen

Je kan Fibion van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij