€ 24,99
€ 17,99
Bespaar 28% (€ 7,00)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Ferro Plus

IJzer is een onmisbaar mineraal voor het in stand houden van een normale samenstelling van onze bloed. IJzer speelt namelijk een belangrijke rol bij het vermogen van het bloed om zuurstof te transporteren en in de vorming van onze rode bloedcellen en hemoglobine. Tekorten aan ijzer kan aanleiding geven tot vermoeidheid en een gedaald uithoudingsvermogen. IJzer speelt eveneens een belangrijke rol bij tal van (enzymatische) processen die in de cellen van ons lichaam plaatsvinden ten behoeve van een normale energieopbouw. Met andere woorden ijzer draagt bij tot het in stand houden van een normaal energiemetabolisme. Bovendien speelt ijzer een rol in onze celdeling, in een normale functie van ons immuun systeem en in het in stand houden van onze cognitieve functies.

Slechts 10 tot 15% van het aangeboden ijzer in onze voeding wordt in de dunne darm door het lichaam opgenomen. De beste bron is zogenaamd haem gebonden ijzer (vnl. terug te vinden in rood vlees), dat beter wordt opgenomen dan niet-haem gebonden ijzer (brood, groente, noten ed.). Het menselijk lichaam bevat, afhankelijk van het geslacht, het lichaamsgewicht en de ijzer opslagcapaciteit, ongeveer 2 tot 4 gram ijzer. Het merendeel van het in ons lichaam opgeslagen ijzer bevindt zich in de rode bloedcellen onder de vorm van hemoglobine (± 70%). Verder is er onder de vorm van ferritine nog ongeveer 20 % opgeslagen in de lever, de milt en het beenmerg. De rest van onze ijzervoorraad bevindt zich in de spieren (myoglobine) en in het bloedplasma (transferinne).

Vrouwen en opgroeiende kinderen hebben met een klassiek westers voedingspatroon vaak moeite om de ijzervoorraden in hun lichaam op peil te houden. Vegetariërs en sporters met gewichtsproblemen kampen met eenzelfde problematiek.

Indicatie

• bij bewezen ijzertekort
• draagt bij tot het verminderen van moeheid en uitputting.
• Voor een gezond immuun systeem

Gebruik van Natural Energy Ferro Plus

1 capsule per dag bij de maaltijd innemen met een glas water. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bijwerkingen van Natural Energy Ferro Plus

FERRO PLUS mag niet gebruikt worden bij patiënten die lijden aan ijzer stapelingsstoornissen, thalassemie en sikkelcelanemie. FERRO PLUS wordt over het algemeen goed verdragen. De zeldzame bijwerkingen die kunnen optreden bestaan uit lichte maagdarmstoornissen.

Waarschuwing

De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
Natural Energy Ferro Plus 30 capsules
€ 24,99
€ 17,99

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy ferro plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ferro plus is en sterk product om ijzer waarde op pijl te brengen bij en tekort aan ijzer waarde in je bloed neem elke morgen een pil op nuchter maag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een heel efficiënt product, mijn Fe waarden zijn omhoog en zo kan ik opnieuw donor zijn ik ben heel blij doordat ik opnieuw mensen kan bij staan bij het bloes tekort!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uit de bloedanalyse bleek dat ijzertekort één van de oorzaken was van mijn extreme vermoeidheid. De arts raadde me Natural Energy Ferro Plus aan, 2 tabletten per dag. Uit de volgende bloedanalyse bleek dat het ijzertekort bijna volledig weg was zodat ik maar 1 tablet per dag meer moest nemen. Ik voelde me ook niet meer vermoeid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ferro plus is een duur product vind ik maar het werkt wel. Ik kamp al lang met ijzertekort , na een kuur van 2 maanden was er al duidelijk verbetering. Veel goedkopere producten hadden dit resultaat niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uit een recent bloedonderzoek bleek dat ik een tekort aan ijzer has. Op aanraden van mijn huisarts moet ik 2 maanden deze Ferro Plus nemen. Geen bijwerkingen en ik voel mij niet meer zo futloos.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Van andere ijzersupplementen werd ik misselijk, van deze niet. 1 puntje af,omdat hij nog redelijk groot is om door te slikken. Na 30 dagen ben je het wel gewoon. :-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn homeopaat neem ik deze natuurlijke vorm van ijzer. Ik verdraag het heel goed, heb geen last van constipatie en neem het dagelijks.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een grondig bloed- en urineonderzoek bleek ik meerdere afwijkingen van de boven- of ondergrens te hebben. Sedert eind 11/2012 neem ik op doktersadvies dit en andere voedingssupplementen. Een nieuw bloedonderzoek rond midden 02/2013, en resultaat ervan midden 03/2013, zal uitwijzen in welke mate de afwijkingen (hopelijk) zullen afgevlakt zijn. Een beoordeling van dit voedingssupplement is dus momenteel te voorbarig; de 4/5 is dus voorlopig.

Natural Energy Ferro Plus kopen

Je kan Natural Energy Ferro Plus van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer