€ 17,95
€ 15,62
Bespaar 13% (€ 2,33)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Femiprim Vaginaal 250mg

Vaginale tabletten om de vaginale flora te normaliseren.

Indicatie

Femiprim wordt gebruikt voor de natuurlijke bescherming van het micromilieu van de vagina door de pH (een maat van aciditeit) op fysiologisch niveau te houden. Een behandeling met Femiprim bevordert de groei van de normale saprofytenflora en creëert een ongunstige omgeving voor de ontwikkeling van pathogene bacteriën.

Gebruik van Femiprim Vaginaal 250mg

Elke dag, bij voorkeur 's avonds voor het slapengaan, één tablet diep in de vagina inbrengen. De Femiprim tablet lost traag op en geeft zijn actief bestanddeel af zodat de pH snel w ordt genormaliseerd. Om een langdurige normalisatie van de pH en de vaginale flora te waarborgen, wordt aanbevolen Femiprim meerdere weken te gebruiken, vooral als de omstandigheden een wijziging van de vaginale flora in de hand werken, bijv. tijdens de zwangerschap.

Femiprim kan in alle vieligheid gedurende meerdere maanden worden gebruikt.

€ 17,95
€ 15,62

Laatste reviews en ervaringen met Femiprim Vaginaal 250mg

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heb dit nu al twee weken genomen maar voel er mij niet goed bij. Het is alsof je binnenin heel opgezwollen bent ook wat pijnlijk. Vochtverlies(bruin hoe kan dit) heel nat gevoel constant veranderen van inlegkruisje echt slecht. Resultaat blijft pijnlijk bij het hebben van betrekkingen liever eens iets anders proberen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Top ik heb nergens nog last van. Ik wil geen andere meer. Is aangeraden door mijn gynaecoloog. Wel jammer dat de prijs aan de hoge kant is tegenover zijn tegenhangers.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Ik ben volledig tevreden met dit product, waarmee de vaginale flora die in bepaalde perioden een tekort vertoont, effectief en op een heel eenvoudige manier kan worden ondersteund.

  Was deze beoordeling nuttig?

Femiprim Vaginaal 250mg kopen

Je kan Femiprim Vaginaal 250mg van het merk Omega OTC, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw