€ 3,10
€ 2,73
Bespaar 12% (€ 0,37)
Febelcare Gaaskompressen Steriel 5x5cm 40 stuks
Febelcare Gaaskompressen Steriel 5x5cm 40 stuks
€ 3,10
€ 2,73

Laatste reviews en ervaringen met Febelcare gaaskompressen steriel 5x5cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel praktisch formaat dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Ook om mee te nemen onderweg nemen deze kompressen niet veel plaats is en tevens zijn ze heel stevig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit merk van kompressen kende ik niet, maar ik merk geen verschil in kwaliteit. Ik heb er dagelijks veel nodig en hoeft het ook altijd niet duur te zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Huismerk van Febelco, groothandel van geneesmiddelen. Goedkoop en steriel. Voldoend aan de eisen om steriel te werken zonder af te doen aan de kwaliteit van de gaas. Verpakking snel en makkelijk te open.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  compressen die je kan gebruiken om een wonde schoon te maken in samenwerking met een ontsmettingsmiddel of gewoon fysiologisch water. Kan je ook gebruiken om over een wonde te kleven (met behulp van kleefband op rol), dan kan de wonde nog ademen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verpakking van de kompressen is per stuk. Hierdoor zijn ze heel makkelijk mee te nemen. Verder is er op dit product weinig aan te merken. Ze zitten in een gewoon doosje verpakt.

Febelcare Gaaskompressen Steriel 5x5cm kopen

Je kan Febelcare Gaaskompressen Steriel 5x5cm van het merk Febelcare, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Gaasverband