€ 11,75
€ 9,75
(€ 243,75 / 100 g)
Bespaar 17% (€ 2,00)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Eye Care Mascara Zwart

OPGELET: de afbeelding dient slechts ter illustratie. Voor de eigenlijke kleur van het product, gelieve u op de productnaam te baseren.
€ 11,75
€ 9,75
(€ 243,75 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Eye care mascara zwart

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mascara loopt een beetje uit. Toch wat irritatie aan mijn gevoelige ogen. ik draag contactlenzen.Ik ga het product toch niet meer opnieuw bestellen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goede mascara, klontert niet en een handig formaatje. Het is beter regelmatig een nieuwe te gebruiken. Wel niet zo'n handig borsteltje, dat is een beetje te klein.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is makkelijk aan te brengen en ook is hij hel goed en ik verdraag hem ook goed anders moest ik steeds naar de apotheek en nu kan het gewoon van thuis uit toch geweldig
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Klein borsteltje is wel handig om aan te brengen, maar soms klontert het nog een beetje. MAar al bij al toch een goed product, zou het wel aanraden. Zwart.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verdraag sedert ong. 15 jaar geen mascara, oogschaduw, enz. meer: praktisch onmiddellijk na het aanbrengen prikken en tranen mijn ogen. Mijn dermatoloog heeft me nu "Eye Care Mascara" aangeraden na jarenlang proberen van allerlei hypo-allergene merken en tot mijn opluchting heb ik geen problemen meer ondervonden. Er wordt wel sterk aangeraden om deze producten niet meer na vervaldatum te gebruiken.

Eye Care Mascara Zwart kopen

Je kan Eye Care Mascara Zwart van het merk Eye Care, geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Make-Up > Mascara