€ 45,30
€ 39,86
Bespaar 12% (€ 5,44)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur

Voedingssupplement bestemd voor personen die de schoonheid van hun huid wensen te verbeteren en de jeugdigheid ervan willen behouden.

Indicatie

PERLES DE PEAU levert 150 mg hyaluronzuur en 30 mg co-enzym Q10 per dag. Hyaluronzuur en co-enzym Q10 zijn van nature aanwezig in de huid. Met toenemende leeftijd verliezen de cellen het vermogen om deze stoffen te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij de hydratatie, de soepelheid, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid.

Gebruik van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur

1 capsule per dag innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voorbehouden voor volwassenen. De kleurstof Allura rood AC kan ongewenste werkingen hebben op de activiteit en de aandacht van kinderen. Donker, koel en droog bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.
Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur 60 capsules
€ 45,30
€ 39,86

Laatste reviews en ervaringen met Expert skin perles de peau hyaluronzuur

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Er is te weinig tijd verstreken sinds ik ze nam, gemakkelijk te slikken, en zeer aantrekkelijke prijs. Ik kom over een paar weken terug om u te vertellen of het werkt.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat ik elke dag gebruik. Ik denk dat het goed is voor de huid. Omdat de elasticiteit en soepelheid van de huid is verbeterd. Hoe meer ik niet te zeggen heb

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur kopen

Je kan Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid