Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur 60 capsules

€ 45,30
€ 33,52
Bespaar 26% (€ 11,78)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur

Voedingssupplement bestemd voor personen die de schoonheid van hun huid wensen te verbeteren en de jeugdigheid ervan willen behouden.

Indicatie

PERLES DE PEAU levert 150 mg hyaluronzuur en 30 mg co-enzym Q10 per dag. Hyaluronzuur en co-enzym Q10 zijn van nature aanwezig in de huid. Met toenemende leeftijd verliezen de cellen het vermogen om deze stoffen te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij de hydratatie, de soepelheid, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid.

Gebruik van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur

1 capsule per dag innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voorbehouden voor volwassenen. De kleurstof Allura rood AC kan ongewenste werkingen hebben op de activiteit en de aandacht van kinderen. Donker, koel en droog bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.
Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur 60 capsules
€ 45,30
€ 33,52

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur kopen

Je kan Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid