Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 € 75 ml

€ 6,10
€ 5,49
Bespaar 10% (€ 0,61)
Product uit handel

Omschrijving van Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 €

De pH 5 Handcrème van Eucerin is speciaal ontwikkeld door de Eucerin Laboratoria voor de specifieke behoeften van de gevoelige huid.
 • Verzorgt, herstelt en verzacht de huid van ruwe en gekloofde handen.
 • Ze voelen zacht en soepel aan.
 • Beschermt langdurig tegen uitdroging.

Indicatie

langdurige bescherming - 18u

Gebruik van Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 €

Aanbrengen op propere handen

Ingrediënten Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 €

De pH 5 EnzymeProtection van Eucerin - patent gedeponeerd- heeft bewezen het natuurlijke afweersysteem van de huid te activeren. De speciale combinatie met de pH 5 citraatbuffer, Dexpantherol en Glycerine activeert de huideigen enzymen, die de beschermingsbarriére versterken en het hydratatie -evenwicht van de huid reguleren.

Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 € 75 ml
€ 6,10
€ 5,49
Product uit handel

Laatste reviews en ervaringen met Eucerin ph5 handcrème promo - 1,5 €

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede creme voor droge handen . Licht en niet vettig dringt goed in de huid , heeft geen parfum wat heel goed is. Zit in een gemakkelijke tube. Eucerin zijn goede producten
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk vind ik de creme nogal stug, en niet goed smeerbaar Bovendien duurt het zeer lang voor de creme intrekt. Spijtig maar deze creme beantwoord niet aan mijn verwachtingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is mijn zesde bestelling, nog steeds tevreden over de levertijd en de opvolging ervan wordt vervuld. Zeer interessant dat we meteen van de korting kunnen genieten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima snelle levering, zoals altijd zeer tevreden over de bestelde artikelen, zeker voor herhaling vatbaar. ook aanrader voor familie en vrienden, kennissen ...

Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 € kopen

Je kan Eucerin pH5 Handcrème Promo - 1,5 € van het merk Eucerin, geproduceerd door BEIERSDORF, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Handen-Voeten-Lippen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging