€ 66,93
€ 63,58
Bespaar 5% (€ 3,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Etixx Voorjaarspakket

Etixx Voorjaarspakket
Een Etixx voorjaarspakket bevat 5 verschillende Etixx sportvoeding:
- 1x multimax: HEALTH : De uitgebalanceerde multivitamine voor actieve en sportende mensen. Vult dagelijks de behoefte aan.
- 1x isotonic: ENDURANCE : de isotone dorstlesser om langer en beter te presteren dankzij de snelle aanvulling van vocht, suikers en zouten tijdens het sporten. Licht verteerbaar.
- 1x Iso Gel: ENDURANCE : de direct werkende energiegel die zorgt voor optimaal vochtbehoud en minder verzuring door specifieke zouten tijdens het sporten.
- 1x Energy Sports Bar: PERFORMANCE : De ideale energiereep tijdens het sporten dankzij de optimale aanvoer van koolhydraten/proteïnen (brandstof). Vlot eetbaar tijdens het sporten.
- 6x Recovery Shake : RECUPERATION: De hersteldrank (framboos/kiwi) voor direct na het sporten (koolhydraten, proteïnen en mineralen), waardoor spierbehoud en geen last de dag erna.

Daarnaast krijg je ook nog een Etixx Rugzak en een Etixx drinkbus.

€ 66,93
€ 63,58
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Voorjaarspakket

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Handig startpakket om het voorjaar goed in te zetten. De isotone sportdrank is zeer lekker van smaak en wordt zeer goed verdragen tijdens het sporten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Etixx Voorjaarspakket kopen

Je kan Etixx Voorjaarspakket van het merk Etixx, geproduceerd door , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport