€ 6,95
€ 5,98
Bespaar 14% (€ 0,97)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ernst Richter Zuivert en Ondersteunt de Darmwerking

Ernst Richter is een aangenaam plantenaftreksel welk helpt bij het verwijderen van de afvalstoffen uit het lichaam en zorgt voor een homogene en evenwichtige werking van de darmen en het lichaam in het algemeen.

Gebruik van Ernst Richter Zuivert en Ondersteunt de Darmwerking

Een Ernst Richter builtje in een tas heet water 3 tot 4 minuten laten trekken. Citroen of suiker mag je bijvoegen. Hoe langer je het builtje laat trekken hoe krachtiger de thee wordt.

Om een minder krachtige Ernst Richterthee te verkrijgen, moet je het builtje 30 tot 40 minuten in koud water laten trekken. Het builtje niet in kokend water doen.

Ernst Richter best voor het slapen gaan drinken. 1 builtje Ernst Richter is goed voor 1 tot 2 kopjes.

Ingrediënten Ernst Richter Zuivert en Ondersteunt de Darmwerking

Ernst Richter bevat Folia Senna 40 g, Folliculi Sennae 19 g, Folia Rubi fruticosi 15 g, Cortex Frangulae 7 g, Folia Crataegi 7 g, Herba Jaceae 5 g, Folia Betulae 3 g, Radix Taraxaci c. Herba 3 g, Fructus Coriandri 1 g.
Ernst Richter Zuivert en Ondersteunt de Darmwerking 20 zakjes
€ 6,95
€ 5,98
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ernst richter zuivert en ondersteunt de darmwerking

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al heel mijn leven last van constipatie en heb dan ook al veel verschillende laxeermiddelen genomen. Ik drink deze thee al een jaar en ik voel mij er goed bij. Ik kan gemakkelijk naar het toilet en heb met deze thee niet veel last van pijnlijke krampen. Je kan de zakjes weken in warm of koud water, de thee smaakt lekker en zacht van smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had al jaren problemen van een moeilijke stoelgang en door de thee... is mijn probleem voorbij !!! Ik neem elke avond voor het slapen gaan een zakje en het werkt. Ik heb minder en minder last van mijn stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, het is al lang dat ik het gebruik en ik ben zeer tevreden, ik laat het een paar uur trekken alvorens het te drinken want zo werkt het goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had al jaren last van een moeilijke stoelgang en door deze thee van Dr erns Richter is het probleem voorbij. Ik neem elke avond een zakje thee in heet water en is bovendien goed om mijn gewicht op peil te houden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename smaak. Een thee die toelaat om je doel met gemak te bereiken vooral in combinatie met een passende lifestyle. De zakjes zijn handig voor wie ze bijvoorbeeld op weekend wil meenemen.

Ernst Richter Zuivert en Ondersteunt de Darmwerking kopen

Je kan Ernst Richter Zuivert en Ondersteunt de Darmwerking van het merk Bayer, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora