€ 16,06
€ 14,45
(€ 32,11 / kg)
Bespaar 10% (€ 1,61)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ergysport Effort Sinaas

ERGYSPORT EFFORT is een drank met neutrale pH, met koolhydraten en elektrolyten, die de prestaties op peil helpen houden bij een langdurige inspanning. De drank is een bron van:
  • magnesium, dat vermoeidheid helpt verminderen en bijdraagt tot het elektrolytenevenwicht en de werking van het zenuwstelsel en de spieren.
  • vitamine C, die de cellen tegen oxidatieve stress helpt beschermen en vermoeidheid helpt verminderen.

Indicatie

Dieetdrank voor toevoer van koolhydraten bij inspanning. Aangepast voor:
  • de vochtopname te verbeteren
  • het energieverbruik te compenseren

Gebruik van Ergysport Effort Sinaas

2 afgestreken doseerlepels of 1 reep (30 g) aanmengen in 500 ml water en met kleine slokjes drinken gedurende de hele inspanning (500 ml per uur inspanning).

Ingrediënten Ergysport Effort Sinaas

Dextrose, maltodextrine, sacharose, toevoer van mineralen (natriumbicarbonaat, natrium- en calciumcitraat, magnesium- en kaliumcarbonaat, zinkgluconaat, mangaan- en kopersulfaat, natriummolybdaat, natriumseleniet), melkwei-eiwitten (melk), aroma, verdikkingsmiddel: natriumalginaat (zuurteregelaars: natriumdi- en -orthofosfaat, calciumsulfaat); L-glutamine, vitaminen B1, B6, C en E.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 16,06
€ 14,45
(€ 32,11 / kg)

Ergysport Effort Sinaas kopen

Je kan Ergysport Effort Sinaas van het merk Laboratoire Nutergia, geproduceerd door LABORATOIRE NUTERGIA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Energiedranken