€ 9,95
€ 8,56
Bespaar 14% (€ 1,39)

Omschrijving van Epitact Anti-Klovenkit Vingertop Medium

Herstelt: De crème bevat thymol (ontsmettende werking) en mimosa-extract (herstellende werking) en bevordert zo de regeneratie van de opperhuid.
Hydrateert: Bij elke toepassing vormt zich een autohydraterende film van polysachariden waardoor de huid minder kan uitdrogen.
Beschermt: Het beschermende Epithelium behoedt de huid voor aanvallen van buitenaf en zorgt er tevens voor dat de crème goed op de probleemzones blijft zitten.

Indicatie

Gespleten, gebarsten en gekloofde huid.

Gebruik van Epitact Anti-Klovenkit Vingertop Medium

Breng een beetje crème aan op de bodem van de vingerling en steek hem op de vinger die behandeld moet worden.
Epitact Anti-Klovenkit Vingertop Medium 1 stuk
€ 9,95
€ 8,56

Laatste reviews en ervaringen met Epitact anti-klovenkit vingertop medium

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geneest voortreffelijk, alleen spijtig dat de huls makkelijk loskomt. Daarvoor leg ik die extra vast achteraan de vanger met een stuk 3M Micropore, ook hier in deze winkel te verkrijgen. Opgelet: medium is voor smalle mannenvingers.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Epitact Anti-garnaal is een kit die ook een helende zalf bevat voor gebarsten vingertoppen en is zeer effectief voor dit soort problemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is goed product. Ik heb baat bij het gebruiken van het product, omdat mijn nagel splijt, en blijf mijn nagel overal haken. Ik gebruik het de hele dag. Wanneer ik wat moest wassen, gebruik ik dunne latex handschoenen. Zo blijft hij droog. Bedankt.

Epitact Anti-Klovenkit Vingertop Medium kopen

Je kan Epitact Anti-Klovenkit Vingertop Medium van het merk Epitact, geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen