Argentyn 23TM polyseal 473 ml

€ 95,73
€ 86,16
Bespaar 10% (€ 9,57)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Argentyn 23TM polyseal

Energetica Natura Argentyn 23TM polyseal

Ingredienten
Gezuiverd water van farmaceutische kwaliteit en zilver.

Gebruik
Naar behoefte op de gewenste plaats aanbrengen.
Gebruik de verstuiver of druppelteller voor oren en neusgaten. Bij oraal gebruik de mond gedurende 1 tot 2 minuten spoelen met 1 of 2 koffielepels van het middel en daarna uitspuwen.

Indicatie

- Verkoudheden en griep
- Neus-, keel- en oorinfecties
- Ooginfecties
- Immuunsuppressie
- Wondgenezin, weefselgeneratie
- Voedselvergiftiging en dysenterie
- Acné
- Candida albicans, parasieten
- Longinfecties
- Mond- en tandvleesinfecties
- Nagelmycosen
- Urineweginfecties
- Vaginale infecties

Gebruik van Argentyn 23TM polyseal

Naar behoefte op de juiste plaats aanbrengen. Gebruik de verstuiver of druppelteller voor ogen en neusgaten. Bij oraal gebruik de mond gedurende 1 tot 2 minuten spoelen met 1 of 2 koffielepels en daarna uitspuwen. Dosering: 30 verstuivingen of 1 koffielepel

Ingrediënten Argentyn 23TM polyseal

Samenstelling van de hydrosols:
23 ppm (parts per million), (colloïdaal) zilverhydrosol in een basis van pyrogeenvrij water van farmaceutische kwaliteit.

Colloïde = een oplossing bestaande uit ultrafijne deeltjes (gemiddeld 0,8 nanometer) opgelost in een waterachtig medium. Hoe kleiner de partikels hoe groter de werkzaamheid. Men haalt meer uit minder waardoor effectiviteit en veiligheid hand in hand gaan!

Vrij van: gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, alcohol, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Bijwerkingen van Argentyn 23TM polyseal

In het geval van Argentyn 23 kan een gedeelte van de patiëntenpopulaties de hieronder weergegeven immunologische detoxificatieverschijnselen vertonen.
In volgorde van bekende frequentie, kunnen dit de meest voorkomende tot de meest zeldzame verschijnselen zijn:
Lichte tot matige hoofdpijn, artralgie, hyperadiaforese, misselijkheid, afebriel griepachtige symptomen, onpasselijkheid, erytheem, botpijn, jeuk, stijfheid en koude rillingen, diarree (korte duur), braken (korte periode), koorts.

Gerelateerde immunologische verschijnselen die bij het gebruik van Argentyn 23 optreden, kunnen door een wash-out periode van 24 tot 48 uur van het doseringsschema verholpen worden.

Waarschuwing

Geen contra-indicaties of interacties bekend bij aangegeven dosis.
Interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.

Argentyn 23TM polyseal 473 ml
€ 95,73
€ 86,16

Laatste reviews en ervaringen met Argentyn 23tm polyseal

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door een fout van BPost kon het product niet geleverd worden in Tenerife. Mijn e-mail hieromtrent werd snel beantwoord en gaf een bevredigende oplossing. Geld terug en nieuwe bestelling plaatsen in België. Renaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt al vele jaren als natuurlijk antibioticum. Ik kocht eerst een zeer handig klein sprayflesje en vul dat daarna aan met de grote fles. Indien ik onder de mensen kom en ik voel dat er iets zit te broeien, spray ik het preventief in mijn neus en keel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Argentyn 23 in huis heb, heb ik geen antibiotica meer gebruikt. Het helpt heel goed bij sinusitis, grieperig gevoel. Ook tegen een schimmelinfectie is het effectief!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een product om altijd in huis te hebben , ter preventie , heeft al vele keren hulp, gebracht !! Heel vlotte levering , in uiterst goede verpakking !!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  goed voor de ontstekingen van gewrichten en ogen te beperken; vervangt antibiotica; mag langdurig gebruikt worden; neem het de ene meer of minder dan de andere keer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een zeer goed product voor de weerstand en het immuunsysteem. en ziekte. ik gebruik het elke dag ivm met mijn chronische ziekte van crohn. we zijn het nu ook aan het gebruiken voor een bacterie. . het is een vervanger voor de anti biotica .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product en aflevering zoals verwacht ,alleen de fles is bomvol waardoor ermee gieten een probleem is zonder morsen, het is duur dus verspilt men liever niets
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede natuurlijke antibiotica die ook het immuunsysteem aanwakkert. Zeker ook heel geschikt om bij dieren te gebruiken, die reageren er meestal heel goed op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Argentyn 23 is, voor mij, ideaal te gebruiken bij opkomende keelpijn of een grieperig gevoel.Ik heb ook de indruk dat het mijn weerstand verhoogt. Op die manier heb ik al meerdere doktersbezoeken kunnen voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product voorgeschreven door mijn arts. Farmaline levert snel en tegen voordelige prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het vanaf het moment dat ik verkouden ben ik ben tevreden over het resultaat, ook in de waterbak van mijn katten wat infecties vermijdt... zeer goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering. Argentyn 23 heeft de reputatie de sterkste te zijn van alle zilverhydrosols. Op deze site is het een acceptabele prijs want soms is dit model een echte ruine. Een dop doseert 5 ml en je moet het 3 keer per dag gebruiken.

Argentyn 23TM polyseal kopen

Je kan Argentyn 23TM polyseal van het merk Energetica Nat, geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Argentyn of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie