€ 11,60
€ 10,44
Bespaar 10% (€ 1,16)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Emmi-Dent E2 Borsteltjes Voor Ultrasone Tandenborstel Volwassenen 2 stuks
Emmi-Dent E2 Borsteltjes Voor Ultrasone Tandenborstel Volwassenen 2 stuks
€ 11,60
€ 10,44

Laatste reviews en ervaringen met Emmi-dent e2 borsteltjes voor ultrasone tandenborstel volwassenen

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het voordeel aan een ultrasone tandenborstel is ook dat de borsteltjes zelf langer proper blijven dan bij een gewone of gewone elektrische tandenborstel. Het poetsen zelf vraagt enige aanpassing, maar dat ben je vlug gewoon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht de tandenborstels als vervanging. De tandenborstel is fantastisch, en de vervangingen kosten minder ten opzichte van andere merken. Ze blijven goed gedurende verschillende maanden en de kwaliteit is zeer goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren problemen te hebben, o.a ontstekingen en pijn aan de tanden, ben ik overgestapt op de ultasone tandenborstel, de borsteltjes vervang ik zoals aangeraden en heb voor het moment minder last van pijn en ontstekingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elke drie maand verander ik de borsteltjes van mijn tandenborstel, ze zijn dan nog zeker niet versleten aangezien men niet borstelt, kan deze tandenborstel zeker aanbevelen,

Emmi-Dent E2 Borsteltjes Voor Ultrasone Tandenborstel Volwassenen kopen

Je kan Emmi-Dent E2 Borsteltjes Voor Ultrasone Tandenborstel Volwassenen van het merk Emmi-Dent, geproduceerd door TUMA TRADE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Elektrische Tandenborstels