€ 5,69
€ 4,44
(€ 8,88 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 1,25)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Email Diamant Rood Tandpasta

Sinds 1893 maakt Email Diamant Rode Formule tandpasta uw tanden wit en glanzend en ontziet daarbij het tandglazuur.
De Rode Formule, met natuurlijke lichtreflecterende stoffen en op basis van zeer milde polijstende stoffen, geeft een wit effect dat onmiddellijk na het poetsen en na 4 weken gebruik optreedt.
Klinisch bewezen witte en glanzende resultaten.
De milde formule beschermt en ontziet het tandglazuur en het tandvlees elke dag weer geheel.
De tandpasta is verrijkt met zuiverende etherische oliën en voorkomt vorming van tandplak.

Waarschuwing

Belangrijke informatie:
De datum die zich op het doosje bevindt is de vervaldatum.
De datum die zich op de tube bevindt is de productiedatum.
Email Diamant Rood Tandpasta 50 ml
€ 5,69
€ 4,44
(€ 8,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Email diamant rood tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, blij dat ik het hier aan mindere prijs kon bestellen. Ik gebruik deze tandpasta bij mijn avondritueel, voor het slapengaan. Hij heeft niet zo sterke smaak, die je weer helemaal oppept. Terwijl je eigenlijk alleen schone tanden en een gezond tandvlees wilt, voor je naar bed gaat. Mijn favoriet!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb al een drietal tubes van deze tandpasta gebruikt en ik heb echt de indruk dat mijn tanden (en die van mijn zoon ) hierdoor een teint lichter (= witter) hierdoor zijn geworden.Dus zeker té moeite om deze tandpasta is uit te proberen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oud maar degelijk product dat de tanden werkelijk witter maakt. De enige tandpasta die zelfs na een paar dagen gebruik al een waarneembaar verschil maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta al jaren en ik vind hem geweldig! Dit product is niet gemakkelijk te verkrijgen, dus ben ik zo blij dat ik het bij Farmaline kan bestellen. Mijn bestelling is heel snel geleverd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta 1x daags s morgens in combinatie met een zachtere tandpasta s avonds. Goed van smaak, zeer glad gevoel na het poetsen en je tanden zien er (door de rode kleur )witter uit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta is zowel wat de kleur betreft als wat de smaak betreft bijzonder. De kleur is, zoals de naam het al aangeeft, knalrood. De smaak doet denken aan anijs of venkel, maar is ook heel aangenaam. Voor iedereen die "van avontuur houdt" een must.

Email Diamant Rood Tandpasta kopen

Je kan Email Diamant Rood Tandpasta van het merk Schreurs, geproduceerd door SCHREURS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden