€ 19,95
€ 13,57
Bespaar 32% (€ 6,38)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Elteans

Elteans capsules bevatten oliën die rijk zijn aan Essentiële Vetzuren. Deze vetzuren beschermen de fysiologische activiteit van celmembranen.

Elteans capsules bevatten een aantal rijke olieën met essentiële vetzuren voor een evenwichtige aanvulling van omega 3 en omega 6.

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen:
• droge tot zeer droge huid;
• droge huid als gevolg van het verouderen;
• droge huid in de winter

Indicatie

voeding van de huid

Gebruik van Elteans

Volwassenen: 4 capsules per dag gedurende 15 dagen, vervolgens 2 capsules per dag, in te nemen tijdens de maaltijden. Kuur van twee maanden, te herhalen. 

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 2 capsules per dag gedurende 15 dagen, vervolgens 1 capsule per dag in een kuur van 2 maanden, 2 tot 3 keer per jaar te herhalen. 

Voor kinderen, het bovenste uiteinde van de capsule knippen of doorprikken met een schone naald. Op de capsule duwen en uw kind de inhoud laten doorslikken, rechtstreeks of gemengd met bijvoorbeeld groentepuree.

Ingrediënten Elteans

Per 2 capsules 
Wilde visolie (40% omega-3-vetzuur) 400 mg 
Bernagieolie (minstens 20% GLA) 340 mg
Biologische wortel extract (daucus carota)/ Biologische sojaolie (Glycine max) 60 mg 
Natuurlijke vitamine E 4 mg

Waarschuwing

Het omhulsel van de capsule van ELTEANS is ontwikkeld op basis van visgelatine, niet gebruiken in geval van bekende allergie voor vis of gelatine.
Droog en koel bewaren op een donkere plek.
 
Elteans 60 capsules
€ 19,95
€ 13,57

Laatste reviews en ervaringen met Elteans

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super produit, simple d'utilisation, un prix attractif, et des résultats visibles rapidement, ma peau est moins sèche. Je recommande vivement ce produit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Elteans als voedingssupplement voor mijn huid. Ik heb een zeer droge huid met een probleem van handeczeem. Tijdens de wintermaanden gebruik ik 2 capsules per dag, tijdens de zomermaanden 1 capsule per dag
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat merkbaar de algemene staat van je huid verbetert, vooral droge huid, geeft elasticiteit en comfort maar pas na ongeveer een maand gebruik.

Elteans kopen

Je kan Elteans van het merk Laboratoire Jaldes, geproduceerd door LABORATOIRE JALDES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid