Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs 2x75 ml

€ 6,39
(€ 4,26 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs

Elmex Sensitive tandpasta reinigt gevoelige tanden en blootliggende tandhalzen bijzonder zacht. Het unieke Aminfluoride vormt een beschermend laagje rondom de gevoelige tandhalzen en beschermt zo effectief tegen pijnlijke prikkels en tandhalscariës. 

Werking
Het uiterst efficiënte Aminfluoride vormt een beschermende laag om de tandhalzen waardoor de tanden minder gevoelig worden voor pijnlijke prikkels van buitenaf. Dankzij de lage schuurwaarde reinigt deze tandpasta in alle zachtheid en verzorgt het de blootliggende tandhalzen.

Indicatie

 • Is uitstekend geschikt bij blootliggende tandhalzen en gevoelige tanden.
 • Beschermt gevoelige tanden en helpt tandhalscariës voorkomen.

Gebruik van Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs

Gebruik voor  kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluorideine en andere vorm gebruikt.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs

Bevat Aminofluoride (1400 ppm. Fluor), Kaliumhydroxide.

Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs 2x75 ml
€ 6,39
(€ 4,26 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandpasta sensitive bitube verlaagde prijs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex is mij aangeraden door de tandarts omwille van pijn in het hele ondergebit vooral na inademen van koude buitenlucht. Deze tandpasta is daarvoor heel efficiënt en heeft ook nog een frisse smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden met deze tandpasta, vooral na een gesprek met mijn tandarts ! Bij mij werkt het zeer goed op de gevoelige tandhalzen die ik heb met lichte paradontose. Reeds veel verbetering, na het poetsen laat ik de tandpasta nog zeker 1 à 2 minuten inwerken en dan spoel ik de tandpasta weg. Je voelt zo de weldaad op en rond je tanden en zeker tandvlees. Super tandpasta, aan te raden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tandpasta is zeer goed en goede smaak in de mond ik heb dit eens gekocht om te testen en hij is goed meegevallen ik zal hem wel verder kopen en zeker in reclame
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wissel regelmatig van tandpasta. Het is misschien een gek idee van me maar baat het niet, dan schaadt het zeker niet. Ik probeer uit en kom alzo tot een 5-tal favorieten, die ik dan ook afwissel.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze om de gevoeligheid van mijn tanden te verminderen. Jammer genoeg kan ik na de eerste tube nog geen verbetering vaststellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze dubbele verpakking gekocht wegens interessante prijs. Via de Farmaline-website goedkoper dan in de supermarkt. Snelle levering en goed verpakt zodat de producten niet kunnen worden beschadigd.

Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs kopen

Je kan Elmex Tandpasta Sensitive Bitube Verlaagde Prijs van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pre-Solden of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees