€ 7,49
€ 5,54
(€ 3,69 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 1,95)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassene Bitube

Tandpasta met aminofluoride (zeer actief en snel werkend fluoridederivaat). In vergelijking met andere tandpasta's zou Elmex een dieper binnendringen van een grotere hoeveelheid fluor in het tandglazuur waarborgen. Aldus wordt het weerstandsvermogen van de tanden verhoogd. Elmex beschermt tegen de invloed van suikers, door inhibitie van de omzetting tot schadelijke zuren en neutraliseert de bacteriën door het bacteriostatisch effekt van fluoriden. De laminaat-tube is onvervormbaar en werd speciaal ontworpen om optimale bewaring te waarborgen.

Indicatie

Voor gevoelige tanden en cariës, zie elmex sensitive.

Gebruik van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassene Bitube

Vanaf 12 jaar voor de dagelijkse anti-cariës bescherming.

Grotere anti-caries bescherming en verbetering van de levensduur, dankzij amine fluoride. Remineralisatie van initiële cariës.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassene Bitube

Aminfluoride equivalent aan 0.125% fluor.(1250 ppm. fluor)

€ 7,49
€ 5,54
(€ 3,69 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandpasta anti-cariës volwassene bitube

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Elmex Anti-Caries tandpasta is een verfrissende tandpasta die de tanden beschermt tegen gaatjes! Ik gebruik het al jaren en het is geweldig!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex is ideaal voor gevoelige tanden, door deze te gebruiken is de tandpijn bij koude dranken veel minder of helemaal verdwenen. Gekocht op aanraden van tandarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een eenvoudige tandpasta. Ik verwachtte meer resultaten. Van de voordelen - een goede prijs. Het aroma van pasta is aangenaam. Handige verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ce dentifrice a été recommandé par mon dentiste. Je l'utilise depuis de très nombreuses années et il est très efficace. A chaque visite chez le dentiste, il constate le bon état de mes dents !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Klassieke tandpasta’s schuimen heel erg in de mond en hebben sterke artificiele smaken en de combinatie van die twee maakt mij misselijk. Elmex heeft dat veel minder, daarbij werkt het heel goed tegen cariës en tandsteen. Mijn jaarlijks bezoek bij de tandarts is dan ook telken heel kort en elk jaar hoor ik dat ik een pracht gebit heb in goede staat en goed verzorgd. Dank u Elmex!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewoon een goede neutrale tandpasta met een aangename smaak. Geeft geen allergische reacties (atopisch eczeem), in tegenstelling tot sommige andere merken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tandpasta aanbevolen door mijn tandarts. De smaak kan verrassend overkomen wanneer deze voor het eerst wordt gebruikt. Dan doen we het Ik beveel aan, uitstekende tandpasta.

Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassene Bitube kopen

Je kan Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassene Bitube van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta