€ 4,99
€ 3,84
(€ 5,12 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 1,15)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Elmex Tandpasta Anti-Caries Professional

Na het eten worden voedselresten afgebroken en omgezet in zuren door de bacteriën in de mondholte, waardoor de pH-waarde in de mond en in de tandplak daalt. De elmex® Anti-Cariës ProfessionalTM tandpasta met Suikerzuur NeutralisatorTM bevat 1,5% arginine die de pH-waarde in de tandplak verhoogt, wat de pH in de mond weer in balans brengt en een gezonde omgeving biedt voor tanden en kiezen.

Het helpt bij een effectieve bescherming tegen cariës: iedere keer na het eten van voedsel worden tanden en kiezen blootgesteld aan zuuraanvallen die zorgen voor demineralisatie van het tandglazuur, waardoor gaatjes kunnen ontstaan. De elmex® Anti-Cariës ProfessionalTM tandpasta beperkt en vermindert niet alleen de demineralisatie, maar bevordert ook de remineralisatie van het tandglazuur dankzij fluoride- en calciumionen. Tanden en kiezen worden sterker en nieuwe demineralisatie wordt tegengegaan.

Indicatie

Dagelijks gebruik voor een betere bescherming tegen cariës.

Gebruik van Elmex Tandpasta Anti-Caries Professional

Bij dagelijks gebruik voor de mondhygiëne: 2 tot 3 keer per dag.
Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 7 jaar.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Anti-Caries Professional

Actieve bestanddelen:
Suikerzuur NeutralisatorTM technologie:
Arginine 1,5 % en calciumcarbonaat
Natriummonofluorfosfaat (MFP).

Andere bestanddelen:
Water, glycerine, natriumlaurylsulfaat, aroma, cellulosegom, natriumbicarbo- naat, tetranatriumpyrofosfaat, benzylalcohol, natriumsaccharine, natriumhy- droxide, CI 77891.

Fluoridegehalte:
1450 ppm F- in de vorm van natriummonofluorfosfaat.

Formulering:
Fluoride tandpasta op basis van calciumcarbonaat en arginine. pH 9,0.

Waarschuwing

Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 7 jaar
Elmex Tandpasta Anti-Caries Professional 75 ml
€ 4,99
€ 3,84
(€ 5,12 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandpasta anti-caries professional

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex tandpasta is voor mij zeer goed van smaak !! Tevens doeltreffend en verfrissend,een sterke aanrader voor iedereen. Niet meer twijfelen,en zeker bestellen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Really good toothpaste recommended by our dentist. I use elmex toothpastes and brushes for years. Also my daughter who is 9. It is professional strength.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede tandpasta, wordt aanbevolen door mijn tandarts. De smaak is niet onaangenaam en beschermt tegen gaatjes, dus vermijd te veel afspraken met de tandarts. Product dat ik aanbeveel.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta werd me aanbevolen door mijn tandarts (hij stond erop dat ik de professional moest innemen) terwijl ik een ORGANISCHE tandpasta gebruikte die hij niet effectief genoeg vond, dus ik was aangenaam verrast door zijn niet al te sterke smaak en effectiviteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta werd aangeraden door de orthodontist. Om 's ochtends na het ontbijt te poetsen voor het naar school gaan. Deze tandpasta heeft een langere beschermingsduur en zo blijven de tanden goed beschermd tot na schooltijd wanneer je weer kan poetsen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect, aanbevolen door mijn tandarts. De hele familie gebruikt het al enkele jaren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over deze tandpasta. Ik persoonlijk vind de Professional tandpasta beter dan het gewone reeks van Elmex. Zachte muntsmaak, mond is heerlijk verfrist na gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden door tandarts, de smaak moet je in het begin wel wat wennen, nadien een fris gevoel in de mond. Zou een beschermlaagje op de tanden aanbrengen.

Elmex Tandpasta Anti-Caries Professional kopen

Je kan Elmex Tandpasta Anti-Caries Professional van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling onder €5 of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta