€ 8,50
€ 5,75
(€ 3,83 / 100 ml)
Bespaar 32% (€ 2,75)
Promotie

Omschrijving van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube

Tandpasta met aminofluoride (zeer actief en snel werkend fluoridederivaat). In vergelijking met andere tandpasta's zou Elmex een dieper binnendringen van een grotere hoeveelheid fluor in het tandglazuur waarborgen. Aldus wordt het weerstandsvermogen van de tanden verhoogd. Elmex beschermt tegen de invloed van suikers, door inhibitie van de omzetting tot schadelijke zuren en neutraliseert de bacteriën door het bacteriostatisch effekt van fluoriden. De laminaat-tube is onvervormbaar en werd speciaal ontworpen om optimale bewaring te waarborgen.

Indicatie

Voor gevoelige tanden en cariës, zie elmex sensitive.

Gebruik van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube

Vanaf 12 jaar voor de dagelijkse anti-cariës bescherming.

Grotere anti-caries bescherming en verbetering van de levensduur, dankzij amine fluoride. Remineralisatie van initiële cariës.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube

Aminfluoride equivalent aan 0.125% fluor.(1250 ppm. fluor)

Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube 2x75 ml
€ 8,50
€ 5,75
(€ 3,83 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandpasta anti-cariës volwassen bitube

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg een staaltje mee na mijn laatste tandartsbezoek. Per 2 kunnen aankopen bij Farmaline. Smaak is niet te fel en heb een heel glad gevoel na het poetsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens mijn tandarts de beste tandpasta die er bestaat, dus dan gebruik ik die natuurlijk :-) Heb in ieder geval al jaren geen bijkomende gaatjes meer ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel zachte tandpasta die door het hele gezin gebruikt kan worden. Effectief tegen gaatjes en met een goede frisse smaak. In deze verpakking ook nog eens extra voordelig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al verschillende soorten tandenpasta's gebruikt. Bij elke bleef ik steeds last hebben van kou aan mijn tanden of af en toe pijn aan mijn tandvlees. De tandarts heeft mij toen deze aangeraden en sindsdien wil ik geen andere meer. Ik heb nergens geen last meer van.

Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube kopen

Je kan Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pre-Solden of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta