€ 4,99
€ 3,59
(€ 4,79 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 1,40)
Promotie

Omschrijving van Elmex Sensitive Professional Tandpasta Promo Verlaagde Prijs

Elmex SENSITIVE PROFESSIONAL tandpasta bevat de nieuwe PRO-ARGIN™ technologie die door tandartsen wordt gebruikt. De combinatie van werkzame bestanddelen van Arginine en calciumcarbonaat dringt diep door in de dentinekanaaltjes en sluit deze af. Hierdoor treedt onmiddellijke verlichting op.

Indicatie

 • Onmiddellijke verlichting door de tandpasta met de vingertop op de gevoelige tand aan te brengen
 • De beschermende laag is bestendig tegen zuuraanvallen
 • Klinisch bewezen
 • Voor dagelijks gebruik

Gebruik van Elmex Sensitive Professional Tandpasta Promo Verlaagde Prijs

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut.Kinderen jonger dan 12 jaar: niet aanbrengen met een vingertop voor directe pijnverlichting.

Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tanpasta inslikken. Raadpleeg een tandarts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.
 
Poets voor landurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige tanden worden bereikt.

Ingrediënten Elmex Sensitive Professional Tandpasta Promo Verlaagde Prijs

Bevat 1450 ppm fluoride (natriummonofluorfosfaat)

Actief ingredient: Arginine
Overige ingrediënten: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulate, sodium silicate, cellulose gum, sodium bicarbonate, titanium dioxide, potassium acesulfame, xanthan gum, sucralose
Elmex Sensitive Professional Tandpasta Promo Verlaagde Prijs 75 ml
€ 4,99
€ 3,59
(€ 4,79 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex sensitive professional tandpasta promo verlaagde prijs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt zeer goed bij gevoelige tanden, bvb geërodeerde tanden waarbij de glazuurlaag beschadigd is. Tanden worden echt minder gevoelig. Tandpasta heft een frisse smaak. Ook gratis een handige mini-tube voor een weekendje weg is mooi meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beter dan Sensodyne (sorry voor Sensodyne). Vooral super voor gevoelige tanden en smaakt bovendien beter. Ik gebruik ze op aanraden van mijn tandarts samen met de mondspoeling van hetzelfde merk. Ik wissel af met dezelfde Elmex PROF maar met WHITENING. De whitening stelt niet veel voor bij eender welk merk, maar toch wissel ik af. Goede smaak bovendien !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta is noodzakelijk voor wie gevoelig tandvlees heeft..deze tandpasta is neutraal van smaak en er mag extra tandpasta op gevoelige plaatsen op het tandvlees ingemasseerd worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn tandarts gebruik ik deze tandpasta al een jaar elke dag om te poetsen en werkt preventief tegen tandvleesontstekingen, alle gezinsleden poetsen hiermee ondertussen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze elmex sensitieve tandpasta is me aanbevolen door mijn tandarts omdat ik last had van gevoelige tanden.sinds het gebruik van deze pasta is het veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen pijnlijke, gevoelige tanden niet meer bij het drinken van koude vloeistoffen. Vroeger gebruikte ik Sensodyne, maar Elmex is nog veel efficiënter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de enige tandpasta die een beetje de gevoeligheid vermindert. Helaas wel geen langdurige frisse adem. Wel wat prijziger maar zeker zijn geld waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta al een hele tijd omdat ik heel gevoelige tanden heb. Ik heb veel minder last sinds ik deze gebruik. Dat deze nu in promo is, is extra meegenomen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er bestaan héél veel verschillende soorten tandpasta. Daarom had ik mijn tandarts om raad gevraagd, en hij heeft me de Elmex Sensitive tandpasta aangeraden. En ik ben er tevreden over.

Elmex Sensitive Professional Tandpasta Promo Verlaagde Prijs kopen

Je kan Elmex Sensitive Professional Tandpasta Promo Verlaagde Prijs van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden