€ 9,98
€ 7,49
(€ 4,99 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 2,49)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Elmex Sensitive Professional Tandpasta Bitube Duo Verlaagde Prijs

Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden.

Een Exclusieve PRO-ARGIN formule met een effectieve technologie die in de tandarts- en mondhygiëneprakrijk wordt gebruikt voor de behandeling van gevoelige tanden.

Hoe werkt Elmex Sensitive Professional

 • Elmex Sensitive Professional sluit de kanaaltjes af die naar gevoelige tanzenuwen leiden, zodat de pijn wordt tegengehouden.
 • Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid

Indicatie

Gevoelige Tanden

Gebruik van Elmex Sensitive Professional Tandpasta Bitube Duo Verlaagde Prijs

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut.

Kinderen jonger dan 12 jaar: niet aanbrengen met een vingertop voor directe pijnverlichting.

Poets voor landurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige tanden worden bereikt.

Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tanpasta inslikken. Raadpleeg een tandarts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Ingrediënten Elmex Sensitive Professional Tandpasta Bitube Duo Verlaagde Prijs

Bevat 1450 ppm fluoride (natriummonofluorfosfaat)

Actief ingredient: Arginine
Overige ingrediënten: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulate, sodium silicate, cellulose gum, sodium bicarbonate, titanium dioxide, potassium acesulfame, xanthan gum, sucralose
€ 9,98
€ 7,49
(€ 4,99 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex sensitive professional tandpasta bitube duo verlaagde prijs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een effectieve werking voor gevoelige tanden met pijnverlichting, gebruik deze op aanraden van tandarts, hier bij farmaline super prijs in duoverpakking
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste tandpasta voor mij. Ik voel wel veel verschil tussen de professional en de gewone. Heb ook al vele van sensodyne geprobeerd maar deze is prijs/kwaliteit top
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wist dat Elmex bekend stond als goede tandpasta, maar dat het mij zo goed in de smaak zou vallen had ik nooit durven denken. Voor mij de ideale tandpasta voor gevoelige tanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ideale tandpasta voor gevoelige tanden, ook aangenaam van smaak. Vooral in de winter bij het inademen van koude lucht, is deze tandpasta een aanrader. Heel voordelig geprijsd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Elmex Sensitive Tandpasta is voor mij noodzakelijk daar ik altijd heel gevoelig en bloederig tandvlees heb. Soms heb ik er geen in voorraad en dan begint de miserie opnieuw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goede tandpasta , wissel ik af met sensodyne . Frisse smaak en wat een leuke promotie , kwaliteit voor weinig geld ! Probleem van gevoelig tanden volledig opgelost . Doet wat het beloofd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  onze gevoelige tanden kunnen deze tandpasta goed verdragen , hebben het besef dat ze niet meer zo gevoelig zijn voor warme en koude dranken , tweemaal daags gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede tandpasta tegen gevoelige tanden. Gebruikt op aanraden van mijn tandarts ! Na enkele weken volledig pijnvrij ....frisse adem en verzorgd gebit !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex is goed voor een dagelijks voor verzorgeing van de mond heefte een aangenaam smaak na het poeten een fris munt kan het aan raaden om het zelf te probeeren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex Sensitive Professional tandpasta wordt door alle gezinsleden zeer goed verdragen en helpt ons zeker om het tandplak dat zo wie zo op onze tanden verschijnt te bestrijden en te beperken.

Elmex Sensitive Professional Tandpasta Bitube Duo Verlaagde Prijs kopen

Je kan Elmex Sensitive Professional Tandpasta Bitube Duo Verlaagde Prijs van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden