€ 5,40
€ 4,64
(€ 6,19 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,76)

Omschrijving van Elgydium Witte Tanden Tandpasta

Elgydium Witte tanden bevat microscopisch fijn natriumbicarbonaat. Elgydium Witte tanden is dankzij zijn specifieke formule tot diep in de allerfijnste groeven van het tandglazuur actief, reinigt grondig en polijst het tandoppervlak in alle zachtheid. Bij dagelijks gebruikt helpt Elgydium Witte tanden door voedingsstoffen of tabak veroorzaakte vlekken op de tanden te verwijderen zonder het glazuur aan te tasten. Het resultaat is snel zichtbaar en neemt geleidelijk toe: met Elgydium Witte tanden bent u zeker van een verzorgd gebit, een onweerstaanbare glimlach en stralend witte tanden! Met muntsmaak voor een heerlijk fris gevoel.

Elgydium Witte tanden: voor stralend witte, gezonde tanden.

Indicatie

- Dagelijkse hygiëne.
- Verwijdering van vlekken op de tanden te wijten aan eten en tabak.
- Polijsting van het tandglazuur.

Gebruik van Elgydium Witte Tanden Tandpasta

Het is aan te raden de tanden na elke maaltijd te poetsen.

Ingrediënten Elgydium Witte Tanden Tandpasta

AQUA, GLYCERIN, SILICA, SODIUM BICARBONATE, SODIUM LAURYL SULFATE, CHONDRUS CRISPUS, AROMA, CI 77891, TRIETHANOLAMINE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MENTHA PIPERITA, SODIUM SACCHARIN.
Elgydium Witte Tanden Tandpasta 75 ml
€ 5,40
€ 4,64
(€ 6,19 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elgydium witte tanden tandpasta

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik vind Elgydium een heel goede tandpasta vermits de code blauiw vermeldt staat op de tube wat, denk ik betekend, dat hij van een natuurlijke en geneeskundige samenstelling is. Hij werd mij trouwens door de apotheker aangeraden.

Elgydium Witte Tanden Tandpasta kopen

Je kan Elgydium Witte Tanden Tandpasta van het merk Elgydium, geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden