Ecuphar F-Lysine Poeder 300 g

€ 30,39
€ 23,70
(€ 79,00 / kg)
Bespaar 22% (€ 6,69)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ecuphar F-Lysine Poeder

F-Lysine is een voedingssupplement dat de vermenigvuldiging van het Feline Herpes Virus onderdrukt bij zowel kittens als volwassen katten.

F-Lysine is een essentieel aminozuur dat de virusuitscheiding bij aangetaste katten verlaagd en de duur van een Feline Herpes Virus infectie beperkt. F-Lysine is het meest effectief wanneer het vroeg in het ziekteproces wordt gegeven.

Het Feline Herpes Virus (FHV-1) is de meest voorkomende oorzaak van niezen en ooginfecties of oogontstekingen bij katten. Dit virus is waarschijnlijk verantwoordelijk voor een groot percentage van alle chronische of terugkerende slijmvliesontstekingen aan de ogen en infecties van de bovenste luchtwegen. Katten die besmet zijn met FHV-1 zijn zeer gevoelig voor bacteriële infecties.

F-Lysine kan ook gegeven worden in situaties van stress zoals in een asiel of pension, bij een meerkatten-huishouden of verhuizing. Stress kan o.a. veroorzaakt worden door verhuizing, introductie van een nieuw dier, dracht, agressie enz. In gevallen van stress kan een virus weer optreden.

Gebruik van Ecuphar F-Lysine Poeder

De aanbevolen dosis van F-Lysine varieert tussen de 250 mg (=1 maatschep) en 500 mg gemengd in het voer.
Ecuphar F-Lysine Poeder 300 g
€ 30,39
€ 23,70
(€ 79,00 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Ecuphar f-lysine poeder

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vind het een zeer goed produkt en mijn katten en kittens drinken het over het algemeen vlot op. Geef het nog niet lang genoeg om te oordelen of er inderdaad een verbetering van de weerstand is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima product bij stress in huis. De katten vinden het bij ons erg lekker. De geur verschilt per bus, die ik nu heb ruikt weer veel minder dan de vorige pot. Maar de katten zijn er wilt op. Ze eten bij mij beter als ik het over de brokjes strooi en een beetje aanmaak met water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een redelijk duur product maar het is wel goed voor katten die last hebben van een chronische niesziekte. Het duurt wel een tijdje vooraleer je er iets van merkt, maar nadien had mijn kat geen antibiotica meer nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangepaste formule, het ruikt een beetje naar vis maar het is heel efficiënt! De poeder is gemakkelijk te mensen met voeding, katten zijn er verzot op en eten normaal gezien hun portie.

Ecuphar F-Lysine Poeder kopen

Je kan Ecuphar F-Lysine Poeder van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat
Dierenverzorging > Stress