€ 37,95
€ 34,16
Bespaar 10% (€ 3,79)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Dynavit

DYNAVIT is een voedingssupplement dat een efficiënte en zeer brede selectie aan vitaminen, mineralen, oligo-elementen en aminozuren bevat, die toelaat om je reserves aan vitaminen, mineralen en oligo-elementen op te bouwen.
De keuze en de dosis van deze essentiële elementen zijn conform met de Belgische voedingsnormen.
 
DYNAVIT BEVAT OOK EEN GESTANDAARDISEERD PANAX GINSENG C.A. MEYER EXTRACT, MET EEN ZEER HOGE CONCENTRATIE AAN GINSENOSIDEN (actieve bestanddelen van ginseng). Reeds sedert duizenden jaren gekend door de Chinezen, oefent de ginsengwortel een tonische invloed uit en laat hij toe fit te blijven.

Indicatie

DYNAVIT draagt ertoe bij je reserves aan vitaminen, mineralen en oligo-elementen op te bouwen.
DYNAVIT laat je toe fit te blijven.

Gebruik van Dynavit

AANBEVOLEN HOEVEELHEID: 1 tablet per dag, ‘s morgens of ‘s middags in te nemen tijdens de maaltijd. De DYNAVIT kuur gedurende 2 maanden volgen. Deze mag herhaald worden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Orale inname.

Ingrediënten Dynavit

Phosphate dicalcique; cellulose microcristalline, dioxyde de silicium (agents de charge); oxyde de magnésium; acide ascorbique; fumarate ferreux; sulfate de zinc; extrait sec de Panax ginseng C.A. Meyer; gluconate de manganèse; hydroxypropylméthylcellulose, cire d’abeilles et cire de carnauba (agents d’enrobage); amidon modifié; acétate d’α-tocophéryle; nicotinamide; stéarate de magnésium, talc (anti-agglomérants); pantothénate de calcium; gluconate de cuivre; dioxyde de titane, riboflavine et carmin (colorants); β-carotène; chlorhydrate de pyridoxine; riboflavine; chlorhydrate de thiamine; polysorbate et glycérol (humectants); acide folique; molybdate de sodium; iodure de potassium; sélénite de sodium; biotine; cholécalciférol et cyanocobalamine.
€ 37,95
€ 34,16

Laatste reviews en ervaringen met Dynavit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Dynavit éénmaal daags inneem weet ik als 69-jarige dat ik de noodzakelijke vitamines, aminozuren en mineralen aanvul in mijn lichaam, wat thans, na 54 dagen gebruik héél goed aanvoelbaar is: mijn vitaliteit en weerstand zijn verbeterd. Het is geen wondermiddel ; het is naar mijn mening een noodzakelijk in te nemen voedingssupplement eens voorbij de 55+....
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb niet genoeg zicht achteraf op het product om te beoordelen. Ik kocht het omdat ik de inname van aminozuren zeer interessant vond (wat niet in alle multivitaminecomplexen voorkomt)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik koop dynavit als voedingssupplement voor mijn bejaarde moeder. Het is een goede aanvulling voor de beperkte en ook wel vrij eenzijdige voeding die zij op haar leeftijd nuttigt. Op die manier ontstaan er geen vitaminetekorten.

Dynavit kopen

Je kan Dynavit van het merk Takeda, geproduceerd door Takeda Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spring Vitamins of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen