€ 24,38
€ 14,63
Bespaar 40% (€ 9,75)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Dynavit + 15 Tabletten GRATIS 30+15 tabletten

Omschrijving van Dynavit + 15 Tabletten GRATIS

DYNAVIT is een voedingssupplement dat een efficiënte en zeer brede selectie aan vitaminen, mineralen, oligo-elementen en aminozuren bevat, die toelaat om je reserves aan vitaminen, mineralen en oligo-elementen op te bouwen.
De keuze en de dosis van deze essentiële elementen zijn conform met de Belgische voedingsnormen.

DYNAVIT BEVAT OOK EEN GESTANDAARDISEERD PANAX GINSENG C.A. MEYER EXTRACT, MET EEN ZEER HOGE CONCENTRATIE AAN GINSENOSIDEN (actieve bestanddelen van ginseng). Reeds sedert duizenden jaren gekend door de Chinezen, oefent de ginsengwortel een tonische invloed uit en laat hij toe fit te blijven.

Indicatie

DYNAVIT draagt ertoe bij je reserves aan vitaminen, mineralen en oligo-elementen op te bouwen.
DYNAVIT laat je toe fit te blijven.

Gebruik van Dynavit + 15 Tabletten GRATIS

AANBEVOLEN HOEVEELHEID: 1 tablet per dag, ‘s morgens of ‘s middags in te nemen tijdens de maaltijd. De DYNAVIT kuur gedurende 2 maanden volgen. Deze mag herhaald worden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Orale inname.

Ingrediënten Dynavit + 15 Tabletten GRATIS

Dicalciumfosfaat; microkristallijne cellulose, siliciumdioxide (vulstoffen); magnesiumoxide; ascorbinezuur; ferrofumaraat; zinksulfaat; droog extract van Panax ginseng C.A. Meyer; mangaan gluconaat; hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas en carnaubawas (glansmiddelen); gemodificeerd zetmeel; α-tocoferylacetaat; nicotinamide; magnesiumstearaat, talk (anti-klontermiddelen); calcium pantothenaat; kopergluconaat; titaandioxide, riboflavine en carmine (kleurstoffen); β-caroteen; pyridoxine hydrochloride; riboflavine; thiamine hydrochloride; polysorbaat en glycerol (bevochtigingsmiddelen); foliumzuur; natriummolybdaat; kaliumjodide; natriumseleniet; biotine; cholecalciferol en cyanocobalamine.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Dynavit + 15 Tabletten GRATIS 30+15 tabletten
€ 24,38
€ 14,63

Laatste reviews en ervaringen met Dynavit + 15 tabletten gratis

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Deed deugd zo bij het begin van de winter, een beetje aansterken om de winter gezond door te komen, , gaf direct een boost en dat is wat we nu nodig hebben . Toppie

Dynavit + 15 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Dynavit + 15 Tabletten GRATIS van het merk Takeda, geproduceerd door Takeda Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spring Vitamins of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen