€ 24,90
€ 19,92
Bespaar 20% (€ 4,98)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/08/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Dynabiane

Catecholamines
Dynabiane voorziet het lichaam van tyrosine dat rechtstreeks inwerkt op 2 neurotransmitters uit de groep van de catecholamines.
Dopamine: initieert de activiteit 
Dopamine is de neurotransmitter die aan de basis ligt van onze capaciteit om een project uit te werken of een doelstelling na te streven. Het element is essentieel om de dag gemotiveerd en met enthousiasme aan te vatten. Dopamine werkt tevens in op de aandacht: het helpt ons om een gecoordineerde, fantasierijke, toekomstgerichte en vernieuwende mentale activiteit te kunnen ontwikkelen.
Noradrenaline: versnelt de activiteit
Noradrenaline geeft ons de nodige energie om onze projecten met plezier tot een goed einde te brengen. Er bestaat een zeer nauw verband tussen de aanmaak van noradrenaline, de capaciteit om op lange termijn te handelen en het plezier dat men ervaart. Het element is actief bij het leerproces en het geheugen en creeert de gunstige omstandigheden voor het alert zijn, de sociale vaardigheden en de emoties.

Indicatie

Geeft u weer energie en vitaliteit

Gebruik van Dynabiane

2 à 4 capsules per dag gedurende 15 a 30 dagen. In te nemen bij voorkeur s’morgens en buiten de Maaltijden
Duur van de kuur : 15-30 dagen

Ingrediënten Dynabiane

L-tyrosine > Precursor van catecholamines, glucosesiroop, capsule van plantaardige oorsprong, droog extract van ginsengwortel Panax ginseng CA Meyer, (drager : maltodextrine, antiagglomeranten: siliciumdioxide), guaranaextract Paullinia cupana > Aanvoer van ginsenosiden en cafeine met verkwikkend effect, anti-agglomeranten: talk, magnesiumstearaat en siliciumdioxide, vitaminen (B6, folaat, B12, C)), hydrolysaat van rijsteiwitten, kopersulfaat > Cofactoren bij de aanmaak van catecholamines.
€ 24,90
€ 19,92

Laatste reviews en ervaringen met Dynabiane

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Mijn man gebruikt dagelijks deze druppeltjes om zijn stressniveau te verlagen en merkt hiervan duidelijk te werking. We zouden het dan ook iedereen die makkelijk stress heeft aanraden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Heb de indruk dat het toch werkt. Geen nevenwerkingen tot heden. Gebruik,dit product al meer dan een jaar zonder klachten op aanraden van een vriendin.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  ik neem het nog niet lang genoeg om er echt een oordeel over te vellen. Ik moet wel zeggen dat ik me al minder moe voel en het een supplement is zonder enige bijwerking of ongemak.

  Was deze beoordeling nuttig?

Dynabiane kopen

Je kan Dynabiane van het merk Pileje, geproduceerd door PILEJE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid