Durex Tingle Me Condooms 12 stuks

Durex  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 13,49
€ 12,14
Bespaar 10% (€ 1,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Tingle Me Condooms

Durex Tingle Me condooms bevatten een speciaal glijmiddel voor een mild tintelend gevoel. Tingle condooms zijn aan de binnenkant en aan de buitenkant gecoat met een speciaal tintelend glijmiddel, zodat jullie allebei die extra prikkeling ervaren. De speciale manier waarop we onze condooms maken, zorgt ervoor dat onze Durex Tingle Me condooms lekkerder ruiken. Geen vervelende afleidingen, je kunt gewoon ontspannen genieten.
- Transparante condoom, voorzien van extra glijmiddel en reservoir
- Easy-On model* voor een snel en eenvoudige gebruik bij het aanbrengen
- Dermatologisch getest voor een optimale tolerantie
- 100% elektronisch getest
- Een nominale breedte van 56mm
- Speciaal ontwikkeld voor jou. Durex Easy-On condooms zijn zo gevormd dat je ze makkelijk kunt omdoen en dat ze comfortabel zitten
- De speciale manier waarop we onze condooms maken, zorgt ervoor dat ze lekkerder ruiken

Indicatie

Een latex Durex condoom voorzien van extra tintelend mint glijmiddel, voor een nominale breedte van 56mm.

Gebruik van Durex Tingle Me Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. 

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.


Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
Durex Tingle Me Condooms 12 stuks
€ 13,49
€ 12,14
Product niet verkrijgbaar

Durex Tingle Me Condooms kopen

Je kan Durex Tingle Me Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms