Durex Taste Me Condooms 12 St

€ 13,49
€ 12,14
Bespaar 10% (€ 1,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Taste Me Condooms

Durex Taste Me Condooms smaken naar fruit, voor meer fun! Condooms met banaan-, sinaasappel-, aardbei- en appelsmaak in één verpakking. De condooms zijn gemaakt van transparant, natuurlijk rubber latex en hebben een prettige geur. De Easy-On-pasvorm is speciaal gevormd voor meer comfort. Durex Taste Me is een mix van 12 gekleurde condooms met een smaakje, om heerlijk te genieten.
- Een mix met de smaken banaan, sinaasappel, aardbei en appel
- Rechte pasvorm met reservoir
- Gekleurde latex condooms van natuurlijk rubber met glijmiddel
- Een nominele beedte van 52 mm

Dankzij onze unieke knowhow hebben onze condooms een prettige geur. Geen gênante of ongemakkelijke situaties dus. Je kunt er zorgeloos van genieten.

Indicatie

Breng variatie aan in je genot, ontdek het hele Durex assortiment
- 4 condooms met aardbeiensmaak
- 3 condooms met bananensmaak
- 3 condooms met sinaasappelsmaak
- 2 condooms met appelsmaak

Gebruik van Durex Taste Me Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. 

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
Durex Taste Me Condooms 12 St
€ 13,49
€ 12,14
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Durex taste me condooms

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ze zijn inderdaad niet slecht. Er zit wel geen variatie van smaken in - smaken zijn nog steeds dezelde als vijf-zes jaar geleden. Daar kan Durex wel aan werken.

Durex Taste Me Condooms kopen

Je kan Durex Taste Me Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen