€ 13,49
€ 12,14
Bespaar 10% (€ 1,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Surprise Me Condooms

Durex Surprise Me is een mix van 12 Durex condooms waarmee je verschillende sensaties zult ontdekken en het plezier kunt variëren. Dankzij onze unieke knowhow hebben onze condooms een prettige geur. Geen gênante of ongemakkelijke situaties dus. Je kunt er zorgeloos van genieten.
- 4 Durex Feeling Sensual: ultradun en met extra veel glijmiddel om het gevoel langer vast te houden
- 4 Durex Pleasure Me: met ribbels en nopjes om beide partners maximaal plezier te laten beleven
- 2 Durex Orgasmic: voor een gedeeld orgasme Voor haar: met ribbels en nopjes om haar orgasme intenser te maken. Voor hem: een exclusieve gel om zijn plezier te verlengen.
- 2 Durex Aardbei: voor smakelijk plezier

Indicatie

Breng variatie aan in je genot, ontdek het hele Durex assortiment

Gebruik van Durex Surprise Me Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. 

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
Durex Surprise Me Condooms 12 stuks
€ 13,49
€ 12,14
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Durex surprise me condooms

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De veiligheid en soepelheid van durex gecombineerd met het speelse effect! De verpakking verraad niet wat erin zit, dus laat je lekker verassen zonder verassingen achterna!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte verrassing! Er staat geen beschrijving op de individuele verpakking welke er in zitten... een echte verrassing dus! Zoek niet meer langer en laat je verrassen!

Durex Surprise Me Condooms kopen

Je kan Durex Surprise Me Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms