Durex Performa Condooms 9 stuks

Durex  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 10,23
€ 9,21
Bespaar 10% (€ 1,02)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Performa Condooms

- Met speciale gel aan binnenzijde dat helpt het orgasme van de man uit te stellen.
- Transparant natuurlijk rubber latex condooms.
- Easy-On, speciaal gevormd voor meer comfort, met reservoir.
- Nominale breedte: 56mm
- Gel bevat benzocaïne 5%

Gebruik van Durex Performa Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. 

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.
Durex Performa Condooms 9 stuks
€ 10,23
€ 9,21
Product niet verkrijgbaar

Durex Performa Condooms kopen

Je kan Durex Performa Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms