€ 13,99
€ 12,59
Bespaar 10% (€ 1,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Orgasmic Condooms

Durex Orgasmic condooms zijn speciaal ontworpen zodat jij en je partner tegelijk een hoogtepunt hebben. 
Voor haar: met ribbels en nopjes om haar orgasme intenser te maken.
Voor hem: een exclusieve gel om zijn plezier te verlengen.
- Latex condooms van natuurlijk rubber met ribbels en nopjes
- Uniek easy-on anatomisch gevormd condoom met reservoir
- Transparant en met glijmiddel, bevat 5% benzocaïne
- Een gemiddelde diameter van 56mm
- Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.
- Dankzij onze unieke knowhow hebben onze condooms een prettige geur. Geen gênante of ongemakkelijke situaties dus. Je kunt er zorgeloos van genieten.

Indicatie

Een Durex condoom met 5% benzocaïne dat het orgasme vertraagt waardoor u nog langer kan genieten van het vrijen. Voorzien van glijmiddel en een gemiddelde diameter van 56mm.

Gebruik van Durex Orgasmic Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. 

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
Durex Orgasmic Condooms 12 stuks
€ 13,99
€ 12,59
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Durex orgasmic condooms

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed, gevoel doorlatend, makkelijk aan te brengen en niet lastig om te dragen. Het gevoel is er wel iets minder mee dan de aller lichtste maar het geeft een leuke twist.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede condooms! Spannend bij het gebruik. het is geribbeld en heeft een gelijkaardig effect als die Performa, dus een prikkelende ervaring, als je ook een beetje langer plezier wilt hebben

Durex Orgasmic Condooms kopen

Je kan Durex Orgasmic Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Durex - Condooms of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms