Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks + Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang 200 ml 1 set

€ 33,98
€ 20,39
Bespaar 40% (€ 13,59)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks + Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang 200 ml

Deze set bevat:

Durex Feeling Sensitive Condooms
Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang

Durex Feeling Sensitive Condooms

Durex
Feeling Sensitive Condooms, heel eenvoudig het dunste condoom uit ons assortiment. Ultradun voor extra gevoeligheid tijdens het vrijen. Sensitive condooms brengen mensen dichter bij elkaar en zijn de dunste condooms in onze latex reeks. De condooms bieden hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming en zijn speciaal ontworpen zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. De anatomische pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen.
- Ultra dun voor meer gevoel tijdens het vrijen
- Voorgevormd Easy-OnTM met reservoir voor comfort en goede pasvorm bij het aanbrengen
- Transparant latex condoom van natuurlijk rubber
- Een nominele beedte van 56 mm

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang

De Durex massagegel 2 in 1 Sensual is verrijkt met Ylang Ylang extracten, bekend om hun ontspannende en prikkelende werking. De geraffineerde geur van deze gel zal de lust van beide partners opwekken.. Je kunt deze gel op alle delen van het lichaam aanbrengen, hij maakt je huid zijdezacht. Hij is niet vet en geeft geen vlekken, zo is je massage altijd een succes. Deze massagegel kan ook worden gebruikt als glijmiddel. De kleurloze gel is eetbaar en op waterbasis en kan daarom worden gebruikt met alle soorten condooms.

Dit product is gecertificeerd als een medisch product in de Europese Unie volgens de richtlijn: Medische Apparaten 93/42/EEC of SGS CE0120, en uitsluitend bedoeld voor vaginale droogheid en intiem ongemak. Andere niet-medische toepassingen waarvoor het apparaat wordt gebruikt, vallen niet onder de CE-certificering. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat prestaties en/of veiligheid van het product niet voor die doeleinden, door SGS zijn geëvalueerd.

Indicatie

Durex Feeling Sensitive Condooms

De ultra dunne Durex condoom van latex voor een beter gevoel, heeft een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56 mm.


Gebruik van Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks + Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang 200 ml

Durex Feeling Sensitive Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang

De dop eraf halen en zachtjes induwen. Wrijf een beetje gel tussen je handpalmen voordat je er het hele lichaam mee masseert. Je kunt nieuwe gel aanbrengen zo vaak als je wilt. De tube van de massagegels is zo ontworpen dat hij heel gemakkelijk in gebruik is.

Waarschuwing

Durex Feeling Sensitive Condooms

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.

Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang

- Dit glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en bevat geen zaaddodende stoffen. 
- De gel is wateroplosbaar en makkelijk uit te wassen. 
- Vermijd ieder contact met de ogen. 
- In geval van irritatie stoppen met het gebruik. 
- Als de irritatie aanhoudt of als je niet zonder glijmiddel kunt, raadpleeg dan een arts/apotheker.
- Buiten direct zonlicht bewaren op een droge, koele plaats. 
- Na opening binnen drie maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 33,98
€ 20,39

Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks + Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang 200 ml kopen

Je kan Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks + Durex Play Massage Gel Sensual Ylang Ylang 200 ml van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Festival of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Massage
Seksualiteit > Condooms
Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel