Durex Coral Feeling Ultra Condooms 12 stuks

Durex  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 13,59
€ 12,23
Bespaar 10% (€ 1,36)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Coral Feeling Ultra Condooms

Eindelijk een condoom waarmee je echt alles voelt!
Een condoom biedt bescherming. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar helaas leveren mannen wel in op een stukje gevoel tijdens de seks. Nu is er Durex Feeling Ultra, een condoom waarmee je echt alles weer kunt voelen. Een revolutie voor de man! En daar profiteren vrouwen van mee! Ze zijn 20% dunner dan andere condooms die op de markt verkrijgbaar zijn. De pasvorm is uniek, het condoom is dunner en strakker aan het uiteinde, bij het gedeelte waar het meeste gevoel zit.

Gebruik van Durex Coral Feeling Ultra Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. 

Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.
Durex Coral Feeling Ultra Condooms 12 stuks
€ 13,59
€ 12,23
Product niet verkrijgbaar

Durex Coral Feeling Ultra Condooms kopen

Je kan Durex Coral Feeling Ultra Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms