Durex Classic Jeans Condooms 6 stuks

€ 5,99
€ 5,39
Bespaar 10% (€ 0,60)
Product uit handel

Omschrijving van Durex Classic Jeans Condooms

De Durex Classic Jeans Condooms zijn de Klassieke en comfortabele condooms om je alle bescherming te bieden die je nodig hebt. Durex Jeans, het standaardcondoom van Durex. Durex Jeans zijn nu speciaal ontworpen om makkelijker aan te brengen en ze geven een beter gevoel tijdens het vrijen.
- Het orginele Durex-condoom
- De condooms zijn voorgevormd met het Easy-OnTM* design, met reservoir voor comfort en goede pasvorm
- Transparante latex condoom van natuurlijk rubber met een normale hoeveelheid glijmiddel al aanwezig
- Nominele beedte: 56 mm
- Zonder smaak en volledig glad van textuur
 
*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Indicatie

De klassieke Durex condoom van latex met een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56mm.

Gebruik van Durex Classic Jeans Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
Durex Classic Jeans Condooms 6 stuks
€ 5,99
€ 5,39
Product uit handel

Laatste reviews en ervaringen met Durex classic jeans condooms

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Classic jeans is een soepele condoom die soepel aan te brengen is. Durex normaal gebruiken we gewoonlijk, maar deze is goed vergelijkbaar. Mooie pasvorm en een veilig gevoel.

Durex Classic Jeans Condooms kopen

Je kan Durex Classic Jeans Condooms van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen