Dukan Shirataki Konjac 200 g

€ 5,90
€ 5,31
(€ 2,66 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,59)

Omschrijving van Dukan Shirataki Konjac

Dukan Shirataki Konjac
shirataki is al eeuwenlang hét afslankgeheim in Japan! De wortel van de konjakplant zorgt voor een onmiddellijk verzadigd gevoel. U vraagt zich wellicht af wat dit nieuwe product met die rare Aziatische naam is. Het antwoord is simpel, shirataki is een noedelsoort dat al eeuwenlang hét afslankgeheim van Japanse vrouwen is omdat het zo weinig calorieën bevat (slechts 10 kilocalorieën per 100 gram) en razendsnel een verzadigd gevoel geeft. Shirataki heeft de toekomst: een caloriearme noedel gemaakt van de wortel van konjakplant die rijk is aan vezels.

De wortel van de konjakplant, die lijkt op een enorme rode biet, wordt al eeuwenlang in Japan geconsumeerd. Het geheim van shirataki schuilt in de vezels van de plant, glucomannan genoemd, en daarom heeft dit product, net als appelpectine en de beta-glucan uit onze haverzemelen, een grote toekomst te wachten.

Van de konjakwortels worden noedels gemaakt die een prettige consistentie hebben en daardoor een lichte bijt in de mond veroorzaken. Konjaknoedels zijn eenvoudig klaar te maken, neutraal van smaak en passen bij iedere saus. In het kader van het Dukan Dieet® zijn ze perfect te combineren met een bolognaisesaus, of een gewone (zelfgemaakte) tomatensaus zonder suiker en olie. Konjaknoedels kunnen gegeten worden in de aanvalsfase mits de hoeveelheid tomatensaus terug wordt gebracht, de hoeveelheid gehakt in de saus mag in die fase wel gehandhaafd blijven. In de doorloopfase kunt u naar wens verschillende soorten groenten aan de saus toevoegen, bijvoorbeeld blokjes aubergine, plakjes courgette, of reepjes paprika… In de consolidatiefase kunt ook geraspte kaas toevoegen en in de stabilisatiefase bepaalt u helemaal zelf hoe u de noedels eet.

Shirataki of konjaknoedels hebben voor grote vooruitgang gezorgd in de strijd tegen overgewicht en overtollig vet. Er bestaan een groot aantal recepten om deze noedels steeds weer op verrassende wijze te bereiden en er bestaan ook kant-en-klaar-maaltijden met shirataki. Mogelijkheden genoeg dus met deze noedel die steeds populairder wordt in Europa.

Werking: De wortel van de konjakplant zit boordevol oplosbare vezels, glucomannan genoemd, die dankzij de viscositeit van deze vezels tot 100 keer het gewicht aan vocht kan opnemen. Hierdoor treedt er snel een onmiddellijk verzadigd gevoel op die, bij regelmatige consumptie van 4 gram glucomannan per dag, het cholesterolgehalte op peil houdt*.

* bij regelmatig gebruik en een aangepast dieet.

Gebruik van Dukan Shirataki Konjac

Konjaknoedels kunnen op smaak worden gebracht met een saus. Nadat u ze met water hebt afgespoeld haalt u ze uit elkaar door zachtjes aan de uiteinden te trekken. U kookt ze in 1 minuut gaar in kokend water of in de saus. Laat uw fantasie de vrije loop en bereid de konjaknoedels op de wijze die u lekker vindt. U kunt er zoveel van eten als u zelf wilt!

Ingrediënten Dukan Shirataki Konjac

Water, konjakpoeder 3%
€ 5,90
€ 5,31
(€ 2,66 / 100 g)

Dukan Shirataki Konjac kopen

Je kan Dukan Shirataki Konjac van het merk Dukan, geproduceerd door M+DECINE & TRADITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Vezelrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Proteïnerijke preparaten