€ 7,90
€ 7,11
Bespaar 10% (€ 0,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Dukan Koekjes met Citroen en Haverzemelen 65%

Knapperig en smaakvol, dat zijn de haverkoekjes van het Dukan® dieet. De haverkoekjes van het Dukan dieet bezitten alle bijzondere eigenschappen van zemelen (gemalen en gezeefd M2bisB6) en hebben dankzij de aroma’s een fijne smaak. De koekjes zijn per drie verpakt zodat ze langer vers blijven en u naar een zakje kunt grijpen als u overvallen wordt door trek.

Werking haverzemelen:
Twee simpele, maar essentiële fysische eigenschappen! De werking van haverzemelen berust op twee fysische eigenschappen: een vochtopnemend vermogen - haverzemelen kunnen 25 keer hun eigen volume aan vocht absorberen- en de viscositeit die, net als een vliegenvanger, ervoor zorgt dat alles wat in contact komt met de haverzemel opgenomen wordt.

Haverzemelen, in welke vorm ook, zijn werkzaam op 2 niveaus:
 • In de maag kunnen haverzemelen maximaal 25 maal hun eigen volume aan vocht absorberen wat voor een natuurlijke verzadiging zorgt.
 • In de darmen plakt alles om de zemelen heen zich eraan vast, bovendien remmen de zemelen de opname van voedingsstoffen in het bloed af en voeren deze mee de ontlasting in.
Maar het belangrijkste van deze koekjes is dat ze heerlijk smaken en ook nog eens krokant zijn, want bij een dieet bestaande uit eiwitten en groenten is deze knapperige bijt letterlijk en figuurlijk een verlichting.

Gebruik van Dukan Koekjes met Citroen en Haverzemelen 65%

U steekt ze zo in uw mond, maar ze zijn ook om te smullen als u ze sopt in een beker warme chocolademelk, een kop thee, of een bak koffie. Eet de koekjes zoals ú dat het lekkerst vindt, dit is uw koekjesmoment.

Aanbevolen hoeveelheid bij het Dukan dieet:
 • Aanvalsfase: 0 koekjes per dag
 • Doorloopfase: 3 koekjes per dag
 • Consolidatiefase: 4 koekjes per dag
 • Stabilisatiefase: Naar keuze

Ingrediënten Dukan Koekjes met Citroen en Haverzemelen 65%

Haverzemelen 65%, acaciavezels, maltitol, volle melk 0% melkpoeder 5% Andere ingrediënten: koolzaadolie 3%, kokosolie 3%, hele eieren in poedervorm, melkeiwitten: caseïne, tarwegluten, kokosnootaroma 1%, rijsmiddelen: ammoniumwaterstof- en natriumcarbonaat, zout en sucralose.

Allergenen: gluten, eieren, melk.

Vervaardigd in een fabriek waar ook soja, sesam en noten verwerkt worden.
€ 7,90
€ 7,11
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Dukan Koekjes met Citroen en Haverzemelen 65%

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  lekkere koekjes van de Dukan-reeks. ik had de andere soorten al geprobeerd, maar deze met citroen verkopen ze niet in de winkel. Er zitten veel haverzemelen in zodat je een gevuld gevoel hebt ; lekker tussendoortje zonder de suikers.

  Was deze beoordeling nuttig?

Dukan Koekjes met Citroen en Haverzemelen 65% kopen

Je kan Dukan Koekjes met Citroen en Haverzemelen 65% van het merk Dukan , geproduceerd door EUROPHARMA GROUP , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Specifieke Dieetvoeding of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Vezelrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Proteïnerijke preparaten