Dukan Haverzemelen 500 g

€ 4,90
€ 4,41
(€ 8,82 / kg)
Bespaar 10% (€ 0,49)

Omschrijving van Dukan Haverzemelen

100% biologisch, Haverzemelen verminderen de opname van suikers, cholesterol en calorieën in je lichaam.

Haverzemelen hebben een afslankende werking. De gunstige effecten op hart en bloedvaten, diabetes en de spijsvertering zijn bekend. Nu staan haverzemelen ook bovenaan de lijst van voedingsmiddelen in de strijd tegen overgewicht.

Overgewicht en gezondheid: Het was al bekend dat haverzemelen een preventieve werking hebben op hart en bloedvaten (beheersing van het cholesterolgehalte), diabetes en de darmwerking. Tien jaar geleden heeft het Dukan Dieet haverzemelen opgenomen. Studies tonen aan dat de ontlasting bij gebruik van haverzemelen meer calorieën bevat dan wanneer er geen haverzemelen worden gebruikt. Deze eigenschap heeft te maken met de maling (grootte van de zemelen) en het builen (scheiden van de vlokken). Als de zemelen te fijn gemalen of te grof zijn, dan nemen deze eigenschappen af. Onvoldoende gemalen zemelen bevatten een hogere concentratie snelle suikers. Daarom hebben niet alle haverzemelen dezelfde kwaliteit en worden de meeste op de ouderwetse wijze gemalen en gebuild voor culinair gebruik. Medicinaal gebruik vereist een gemiddelde maling en een vergaand builproces.

Dit wordt aangegeven met de haverzemelen index M2Bis-B6, die wij als voorwaarde aan onze producenten hebben gesteld.

Gebruik van Dukan Haverzemelen

Haverzemelen zitten boordevol vezels en zijn heel goed voor uw gezondheid. De haverzemelen van het Dukan Dieet zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog eens 100% biologisch.

Ideaal voor uw ontbijt: vermeng de haverzemelen met warme melk voor heerlijke pap, of maak er pancakes mee. U kunt ze ook voor andere deegrecepten gebruiken als vervanger van meel, bijvoorbeeld brood- of pizzadeeg. Ten slotte zijn haverzemelen ook heerlijk in yoghurt of kwark.

Ingrediënten Dukan Haverzemelen

100% biologische haverzemelen

Gemiddelde voedingswaarde:
Gemiddelde analyse per 100g; 1 portie van 30 g of 3 eetlepels; % GDA per portie:
Energiewaarde 1510kJ, 360kcal; 544kJ, 130kcal; 6,5%
Eiwitten 17g; 6,1g; 12,2%
Koolhydraten 47g; 16,9g; 6,3%
waarvan suikers 0,8g; 0,3g; 0,3%
vetten 7,7g; 2,8g; 4%
waarvan verzadigd 1,2g; 0,4g; 2,2%
Voedingsvezels 16g; 5,8g; 23%
waarvan oplosbare beta-glucanen 8,4g; 3g
Natrium resten; resten, 0,03%
€ 4,90
€ 4,41
(€ 8,82 / kg)

Dukan Haverzemelen kopen

Je kan Dukan Haverzemelen van het merk Dukan, geproduceerd door M+DECINE & TRADITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Vezelrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Proteïnerijke preparaten