€ 32,90
€ 29,61
Bespaar 10% (€ 3,29)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Dukan Devorcal

Het belangrijkste actieve bestanddeel is Acigrine®, een gedroogd extract van ciderazijn. De werking van azijn bij gewichtsbeheersing wordt veroorzaakt door de afbraak van eiwitten en stimulatie van de verbranding.

Azijn heeft weinig effect op suikers. Deze tweevoudige werking bij overgewicht wordt ondersteund door de traditionele toepassing van azijn doorheen de wereld. In Engeland (Studie Appleford), de Verenigde Staten (School van dr. Jarvis in Vermont), Azië, maar ook in Australië en Noord-Afrika.

Appelpectine is het belangrijkste actieve bestanddeel met hongerstillende werking: een klassieke eigenschap van appels. De combinatie van ciderazijn en pectine zorgt voor een directe aanval op voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en/of vetten en voor een gevoel van verzadiging.

DEVORCAL EN DE 4 FASEN VAN HET Dukan methode:
De werking van Devorcal is specifiek bedoeld voor de cruisefase.

In de aanvalsfase verlies je zo makkelijk gewicht dat je daar geen versterking bij nodig hebt.

In de cruisefase gaat het gewichtsverlies een stuk langzamer en zorgt Devorcal voor de nodige ondersteuning, waardoor je geen last hebt van de onvermijdelijke perioden van gewichtsstagnatie.

In de stabilisatiefase is Devorcal minder van belang, omdat die fase bedoeld is om gewichtstoename te voorkomen nadat het dieet is opengegooid en calorierijkere voedingsmiddelen en langzame koolhydraten weer zijn toegestaan. Niettemin kan het doelmatig worden gebruikt tijdens een feestmaaltijd of bij eventuele gewichtstoename als gevolg van onoplettendheid waardoor er te veel is afgeweken van het dieet.

In de definitieve consolidatiefase kan Devorcal gebruikt worden bij gewichtstoename. Met regelmaat worden er op lange termijn seizoensgebonden gewichtsschommelingen geconstateerd waar adequaat op gereageerd moet worden, een sleutelelement in het Dukan methode ter beheersing van het Juiste Gewicht op lange termijn.

Gebruik van Dukan Devorcal

Het gebruik van Devorcal is uitsluitend zinvol als het tijdens de maaltijd wordt ingenomen, omdat het hoofdzakelijk inwerkt op de voeding.
 • In de aanvalsfase: 2 capsules innemen tijdens de lunch en het diner, gedurende ten minste een maand.
 • In de stabilisatiefase: 2 capsules innemen tijdens de 2 weken feestmaaltijden.
 • In de consolidatiefase: 2 capsules innemen tijdens elke maaltijd die overdadig, te voedzaam of te vet is. In dit geval kunnen de capsules ook aan het einde van de maaltijd worden ingenomen.
 • In een vermageringsperiode: 2 capsules innemen met een glas water tijdens een vaste maaltijd gedurende ten minste een maand.

Ingrediënten Dukan Devorcal

Extract van ciderazijn (vulstof: glucosesiroop) (28%); appelvezels (25,7%); pectine (vulstof: dextrose) (16,4%); vulmiddel: maismaltodextrine; antiklontermiddel: magnesiumsulfaat, siliciumdioxide. Omhulsel: plantaardige gelcapsule (HPMC). Acigrine bevat 71% gedroogd ciderazijnextract met een verlaagde zuurtegraad en 29% maltodextrine.


Waarschuwing

Voedingssupplementen zijn geen medicijnen en vormen geen vervanging voor een uitgebalanceerde voeding. Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassenen en kan dus niet gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
€ 32,90
€ 29,61

Laatste reviews en ervaringen met Dukan Devorcal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Extreem doeltreffend met het Dukan dieet, als je verplicht bent een afstand te doen bieden deze tabletten een onmiddellijke inhalen. Het vergemakkelijkt het sociale leven.

  Was deze beoordeling nuttig?

Dukan Devorcal kopen

Je kan Dukan Devorcal van het merk Dukan, geproduceerd door M+DECINE & TRADITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Vezelrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Proteïnerijke preparaten