Dukan Cellumassol 60 capsules

€ 16,90
€ 15,21
Bespaar 10% (€ 1,69)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Dukan Cellumassol

Cellumassol is een voedingssupplement dat bedoeld is om cellulitis op de dijen en knieën te verminderen. Het is onafhankelijk van je dieet en gewichtsverlies. Het actieve bestanddeel is madecassoside, dat een regenererend effect heeft op het bindweefsel. Cellulitis is vet dat zich voornamelijk bij vrouwen ophoopt op de dijen en knieën. Het is ongevoelig voor diëten.

Als je de huid beklopt, voelt hij rijstkorrelig aan en als je erop drukt, voelt hij gezwollen aan en ziet hij eruit als sinaasappelhuid. Werking van Cellumassol op cellulitis: Cellulitis reageert niet op diëten omdat de vette celtrossen waaruit het is opgebouwd identiek zijn aan andere vetcellen, maar opgesloten zitten in een sclerotisch omhulsel van bindweefsel waardoor een dieet geen toegang heeft.

Zie het als een tros druiven in een plastic zak: ook al heb je nog zoveel honger, je komt er niet bij. Het actieve bestanddeel van Cellumassol is een hoge concentratie madecassoside, die het bindweefselomhulsel waarin de cellulitis gevangen zit vloeibaar maakt.

Gingko biloba maakt de werking compleet door de vertraagde bloedcirculatie van de vetkussentjes te verbeteren. Het grootste voordeel van Cellumassol is dat het een uitwerking heeft op cellulitis, al dan niet in combinatie met een dieet en gewichtsverlies. Dit betekent kortweg dat je niet noodzakelijkerwijs hoeft af te vallen om cellulitis te verminderen.

Indien cellulitis in relatie wordt gebracht met overgewicht, dan is de werking van Cellumassol zichtbaar duidelijker omdat zich tussen de cellulitis ook gewone vetcellen bevinden die door het dieet worden verbruikt en verdwijnen. Wanneer cellulitis daarbij bevrijd wordt van het omhulsel waarin de cellen opgesloten zitten, dan verandert hij in gewone vetcellen die door het dieet aangevallen en verbrand kunnen worden.

Hoe controleer je zelf het effect van Cellumassol op cellulitis? Door het los te zien van het gewicht van het afgenomen volume en door het lichaam te meten gedurende de kuur. Het meten gebeurt op twee verschillende punten. Deze punten zijn de dijen, waarbij de totale omvang op het dikste punt gemeten wordt, en de heupen, waarvan de omvang vlak boven het schaambeen wordt gemeten.

Iedere vrouw die niet wil afvallen maar uitsluitend het volume en de consistentie van de cellulitis wil verminderen, wordt afgeraden om een dieet te volgen omdat daardoor het bovenlichaam en het gezicht nog verder invallen. In dat geval kan de werking van Cellumassol makkelijk worden gecontroleerd, want zonder dieet of gewichtsverlies neemt de omvang van de heupen en dijen op beide meetpunten af.

Gebruik van Dukan Cellumassol

Driemaal daags aan het begin van de maaltijd een capsule innemen met een beetje water gedurende een kuurperiode van 2 maanden.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Ingrediënten Dukan Cellumassol

Extract van Hydrocotyle centella asiatica (10% asiaticosidezuur); maltodextrine; antiklontermiddel (magnesiumstearaat, silicium); plantaardige gelcapsule (hydroxypropylmethylcellulose); Gingko biloba-extract.
€ 16,90
€ 15,21