€ 27,00
€ 17,82
(€ 8,91 / 100 ml)
Bespaar 34% (€ 9,18)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ducray Kelual DS Shampoo Duo

De Ducray Kelual DS Shampoo is uw ideale partner in de strijd tegen hardnekkige schilfers en roos. Deze shampoo verwijdert schilfers langdurig en verzacht ook snel de gevoelige hoofdhuid. De erg veelzijdige formule met zuiverende bestanddelen werken ook in op alle factoren die ernstige roos veroorzaken. Door het gebruik van deze shampoo kunnen ook nieuwe opflakkeringen voorkomen worden, slechts 1x per week is voldoende ter onderhoud.
- Een zachte crème shampoo die de hoofdhuid kalmeert en zuivert
- Te gebruiken als aanvalskuur maar ook ter onderhoud
- Onmiddelijke verzachting van jeuk
- Geformuleerd zonder parabenen

Indicatie

Een verzachtende anti-roos shampoo voor de jeukende en gevoelige/rode hoofdhuid, seborrheische dermatitis.
€ 27,00
€ 17,82
(€ 8,91 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ducray kelual ds shampoo duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan niet meer zonder deze shampoo. Ik heb sinds klein ben heel felle roos, die meer naar psoriasis neigt. Verschillende shampoo geprobeerd maar niets hielp, of mijn haren gingen er helemaal stuk van. En toen deze geprobeerd en mijn hoofdhuid is nu volledig psoriasis en roosvrij en heb niets jeuk meer. Ik gebruik geen andere shampoo meer. Heb het 1x geprobeerd maar kreeg er toen terug last van. Ook mijn haren voelen zacht aan. Het is misschien niet de goedkoopste maar zeker de moeite waard! Mijn vriend heeft ook een heel droge huid en ook voor dat is hij heel goed. Een echte aanrader dus ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze shampoo al een tijdje in de dorpsapotheek maar bestellen via Farmaline is én goedkoper én gemakkelijker om af te halen in een punt als je fulltime werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over deze shampoo. Ik gebruik deze shampoo reeds verschillende jaren en ik heb geen last meer van roos. Deze shampoo werd aangeraden door een dermatoloog.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hoewel ik in het algemeen heel tevreden ben van de resultaten van Ducray shampoos, viel deze toch wat tegen. Mijn hoofdhuid blijft enorm jeuken. De korsten en schilfers zelf zijn verminderd en de hoofdhuid vetbetert, maar dan wel ten koste van de kwaliteit van het haar. Jammer. Ik probeer nu af te wisselen met andere shampoos en hoop zo op beter resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede shampoo bij patiënten die psoriasis hebben! deze shampoo mag je natuurlijk niet elke dag gebruiken, maar hij is ons door de dermatoloog aangeraden. dus da's een pluspunt! en nu hij in reclame is zeker de moeite waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je recommande le shampoing Ducray Kelual DS Shampoo pour tous ceux qui ont des problèmes de démangeaisons avec formation de croûtes dans les cheveux. Excellent produit !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Produit dermatologique conseillé par un spécialiste. Lutte correctement contre les pellicules liées au cuir chevelu à peau sensible. Utilisation par mini cure indiquée.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte aanrader voor personen die te kampen hebben met schilfers. Shampoo gebruikt op aanraden van dermatoloog, dus niet twijfelen en gebruiken bij schilfers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vaste waarde intussen, enige product dat echt snel werkt en zo goed is voor mijn haar. Ik zou niet meer zonder willen. Zeker voldoende laten intrekken voor een goed resultaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Top shampoo! Het vett het haar niet, de geur is nog steeds aangenaam en zacht! Zeer goed product voorgeschreven door mijn dermatoloog voor droge hoofdhuid
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voorgeschreven door de dermatoloog om een seborrheïsche dermatitis van de hoofdhuid te behandelen, volg de indicaties goed en regelmatig, dan gebruik het in onderhoud
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik al jaren. Voor mijn schilferige hoofdhuid is dit het beste product. Het wordt aangeraden om een kuur te doen van enkele weken, maar bij mij heeft de shampoo al effect na één al twee maal gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is de 1ste shampoo die me in staat stelt om een wasbeurt te plaatsen (en ik heb er veel geprobeerd) en heeft mijn hoofdhuid geur probleem opgelost. Ondanks de hoge prijs kan ik er niet omheen...

Ducray Kelual DS Shampoo Duo kopen

Je kan Ducray Kelual DS Shampoo Duo van het merk Ducray, geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 30% korting en meer of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Shampoo > Shampoo Anti-Roos