€ 9,99
€ 8,99
(€ 59,93 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,00)

Omschrijving van Dr Fix Wrattenstick

De Dr Fix Wrattenstick zal de wrat snel van structuur veranderen en de wrat zal uiteindelijk krimpen en verminderen.

Indicatie

De wrat zal krimpen en verminderen.

Gebruik van Dr Fix Wrattenstick

Voor het snel, effectief en pijnloos laten verdwijnen van waterwratjes, het waterwratje 2 tot 4 keer per dag aanstippen. Bij voorkeur voor het slapen gaan en na het ontwaken. Vervolgens afdekken met een pleister.

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Ingrediënten Dr Fix Wrattenstick

alcohol denat, thuja occidentalis, salicylic acid, melaleuca alternifolia, rosmarinus officinalis, lavandula hybrida, citrus medica limonum, retinyl palmitate, recorcinol, citral, citronellol, limonene, geraniol, linalool.

Waarschuwing

Het wratje zal snel van structuur veranderen. Deze veranderingen zijn een indicatie dat de behandeling aanslaat. Uiteindelijk zal het wratje krimpen en verdwijnen. De duur van de behandeling is afhankelijk van verschillende factoren en per wratje verschillend. Er kan een prikkelend en/of branderig gevoel ontstaan. Dit verdwijnt meestal na enkele minuten. Mocht dit gevoel aanhouden of mocht de huid rondom de wrat gaan irriteren raadpleeg dan uw huisarts. Raadpleeg ook uw huisarts indien u gevoeligheid voor één van de bestanddelen vermoedt. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en verpakking (met vermelding van ingrediënten) tonen.
Dr Fix Wrattenstick 15 ml
€ 9,99
€ 8,99
(€ 59,93 / 100 ml)

Dr Fix Wrattenstick kopen

Je kan Dr Fix Wrattenstick van het merk Dr Fix, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen