€ 21,95
€ 16,90
Bespaar 23% (€ 5,05)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van DormixX

Plantenextract met extra hoge dosis en concentratie van kalmerende bestanddelen.

Een plantenextract is een mengsel van een groot aantal werkzame stoffen. Het extract dankt zijn werking aan de synergie (samenwerking) tussen die verschillende stoffen en niet aan de werking van slechts 1 stof.

Voor de ontwikkeling van onze extracten werd een optimale high tech extractietechnologie toegepast, om op die manier alle werkzame stoffen te bewaren en te concentreren.

Onze extracten zijn zeer zuiver. De keuze, combinatie en dagdosis van onze plantenextracten zijn wetenschappelijk sterk onderbouwd en correct.

Voor de samenstelling van onze plantenextracten kiezen wij voor hoge concentraties aan werkzame bestanddelen. Zo volstaat meestal 1 inname van 1 tablet per dag.

Indicatie

Helpt bij het inslapen.

Gebruik van DormixX

1 tablet per dag.

Ingrediënten DormixX

500 mg Valeriana officinalis
120 mg Humulus lupus
€ 21,95
€ 16,90

Laatste reviews en ervaringen met DormixX

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Topper

  Het was lang geleden dat ik zo goed heb geslapen! Voor het ideale middel voor een goede nachtrust.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Rustig slapen

  Ik kende dit product reeds. Het helpt om te kunnen in slaap geraken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Betrouwbaar product

  Omwille van omstandigheden neem ik nogal wat slaapmiddelen, al jaren. De producten van dit merk zijn me om andere redenen gekend, je hebt er vele supplementen in de reeks die echt al hun dienst hebben bewezen hier thuis, en mijn oog was hier gevallen op dit. Ik dacht "baat het niet, schaadt het niet" en dus kocht ik het. Wel, tot mijn verbazing kan ik enkel zeggen dat deze dus echt wel slaperig maken en me een betere slaap bezorgen. Een klein uur voor slapengaan neem ik er één en dan voel ik toch de slaap opkomen waartegen vechten niet van pas is. Wél moet ik eraan toevoegen dat ik nog combineer met de klassiekers, onder toezicht van mijn arts, maar het de bedoeling is om zo af te bouwen: het lukt tot hier toe. Dus ik blijf langzaam maar zeker afbouwen echter deze zullen nog lang worden genomen. Eén minpuntje, ze stinken enorm! Leg de tablet niet klaar op je nachtkastje maar slik ze bij uitnemen direct in. Zo niet zal het rondom jou echt niet lekker ruiken. Is maar een klein minpuntje dus... Een aanrader voor wie door omstandigheden de slaap niet vinden kan of wiens slaap niet kwalitatief genoeg is. En is niet verslavend zoals mijn andere troep...

  Was deze beoordeling nuttig?

DormixX kopen

Je kan DormixX van het merk ixX Pharma , geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress