€ 39,50
€ 30,42
Bespaar 23% (€ 9,08)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Rhumal-Doli 120 tabletten

Omschrijving van Rhumal-Doli

Rhumal-Doli
Lichte tot matige gewrichtsslijtage met pijnlijke perioden met ontstekingen. Combinatie van glucosamine en MSM, aangevuld met vitamine c. In combinatie met een evenwichtige, gevarieerde voeding, draagt vitamine C bij tot de vorming van collageen, noodzakelijk voor een goede werking van het gewrichtskraakbeen.

Gebruik van Rhumal-Doli

Neem 1x2 tabletten Rhumal DOLIper dag, ‘s morgens of ‘s avonds.

Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal-Doli

Samenstelling: Rhumal Doli is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 2 tabletten 1500mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat.

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingrediënten :Methylsulfonylmethaan; Kristallijne glucosaminesulfaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose; Bindmiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat, Talk; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose; Bijenwas; Kleurstoffen: Titaandioxide, Geel ijzeroxide; Ascorbinezuur; Bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80.
Rhumal-Doli 120 tabletten
€ 39,50
€ 30,42

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal-doli

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, bewegen gaat soepel! Prijsverhouding is ok. Pijn verdween in knieën sinds inname. Beter voorkomen dan genezen. Bevat nodige zwavel en vit.C.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed effect. Wij gebruiken het voor de kat. Een nadeel is wel dat we het tablet in 5 moeten doen en dat is niet zo makkelijk. Het werkt goed voor z'n gewrichten EN luchtwegen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sukkel al ruim twee jaar met gewrichtspijnen en blijkbaar kan niemand mij helpen. Heb dit genomen op aanraden van iemand en na 2 weken voelde ik al het verschil. Ik kan precies terug alles aan. Spijtig dat ik dit niet vroeger geweten heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nemen op aanraden van onze reumatoloog sedert jaar en dag glucosamine tot een apotheker enkele jaren geleden onze aandacht vestigde op doli-rhumal hebben sedertdien minder last van stramme gewrichten en pijnlijke ontstekingsreacties

Rhumal-Doli kopen

Je kan Rhumal-Doli van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM